Idle Tap Strongman Ghid pentru începători: sfaturi, trucuri și strategii

Idle Tap Strongman este un joc ciudat și nou, care te provoacă să ajute un manechin să trage o varietate de obiecte grele până la linia de sosire. Veți genera numerar pentru acest lucru, pe care îl puteți cheltui într-o varietate de upgrade-uri, inclusiv obiecte mai grele, o viteză mai rapidă de accesare și mai mulți fani care vă vor încuraja.

În acest ghid, vă vom familiariza cu acest nou robinet. Vă vom parcurge elementele de bază pentru a fi un om puternic, apoi vom oferi câteva sfaturi și trucuri grozave pentru a vă ajuta să deveniți și mai puternici.

Idle Tap Strongman Ghid pentru începători – Cum funcționează:

Idle Tap Strongman face exact ceea ce spune pe staniu. Trebuie să atingeți pentru a încuraja o manechin puternică pentru a trage un obiect incredibil de greu pe o pistă de curse. Pe măsură ce progresați, fanii de la Baying vă vor arunca bani ca mulțumire pentru că îi distrați cu puterea dvs. Indiferent de actualizare, fiecare dintre ele va duce la câștigarea mai multor bani – acesta este obiectivul final al Idle Tap Strongman.

Pe măsură ce avansați, veți completa constant o bară XP care vă oferă o injecție masivă de numerar fiecare timp la nivel. Puteți crește suma de numerar câștigată în continuare urmărind un anunț. De fapt, puteți viziona anunțuri destul de constant în mod constant pentru a primi o varietate de boostere. Acestea includ impulsuri temporare de viteză, pe care le puteți înlătura la nesfârșit și ameliorați boosterele.

Un lucru pe care l-am apreciat despre Idle Tap Strongman este în cât de puțin necesită să atingeți. În mod obișnuit, jocurile în gol vă impun să vă epuizați cu un deget de pe ecran pentru a progresa. Aici, dacă doriți să obțineți recompense maxime, trebuie doar să atingeți o dată la fiecare secundă. S-a găsit destul de ușor să menținem viteza maximă în timp ce tastăm, de exemplu.

Este, de asemenea, plăcut minimalist. Cu doar trei upgrade-uri simple și o contribuție minimă din partea dvs., este jocul mobil perfect pentru a fi activat în fundal în timp ce lucrați sau urmăriți televizorul.

Idle Tap Strongman Tips and Tricks:

Acum că înțelegeți elementele de bază. , să aruncăm o privire la câteva sfaturi și trucuri mai specifice care ar trebui să vă ajute să progresați prin Idle Tap Strongman mult mai repede. creșterea vitezei urmărind un anunț. Puteți urmări mai multe anunțuri pentru ca funcția de rapel să fie completată și vă recomandăm cu tărie acest lucru. Creșterea vitezei este destul de importantă și va menține banii rulând. Limită și necesitatea de a atinge, deoarece chiar și viteza de jogging este destul de rapidă cu rapelul activ.

  • Obțineți nivelul de sus de fiecare dată când apare: Fii cu ochii în partea dreaptă sus a ecranului, deoarece ocazional va apărea un rapel de nivel, care îți oferă două niveluri gratuite doar pentru vizionarea unui anunț. Vă recomandăm să urmăriți acest lucru ori de câte ori este posibil, deoarece este mult mai rapid decât nivelarea normală. Booster-ul apare doar câteva secunde simultan, așa că rămâneți vigilenți.
  • Urmăriți întotdeauna un anunț pentru a tripla cantitatea de bani pe care o câștigați din nivelarea: Ori de câte ori nivelați – chiar dacă utilizați nivelul rapel – vă recomandăm să urmăriți un anunț pentru a tripla venitul suplimentar obținut pentru nivelare. Este o metodă fiabilă de a obține rapid o sumă imensă de numerar.
  • Actualizați cel mai ieftin lucru în primul rând: Pe măsură ce avansați prin joc, upgrade-urile vor începe să încetinească din cauza cât de scumpe sunt. Vă recomandăm să achiziționați întotdeauna cea mai ieftină actualizare ori de câte ori devine disponibilă, întrucât veți continua să vă îmbunătățiți veniturile, în timp ce așteptați ca actualizarea scumpă să devină disponibilă. viteza dvs.: Veți găsi foarte multe intervale între reclame când nu puteți face cu adevărat nimic. Nu sunteți mai aproape de a câștiga următorul upgrade și nu există impulsuri. În aceste cazuri, vă recomandăm să atingeți ecranul la fiecare câteva secunde pentru a vă menține puternicul în mișcare cât mai repede posibil, maximizând câștigurile în timp ce așteptați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *