Imnul pare un gen al titlului datorită 4K, Ray Tracing și Reshade

Imn: Bioware sparge tăcerea, dar amână evenimentul de cataclism

Doriți să vă simțiți cum ar putea fi următoarea generație de stocuri? Apoi nu puteți rata acest nou film al lui Anthem, care arată ca un joc complet diferit datorită utilizării diverselor moduri grafice.

Pe lângă rezoluția înaltă (utilizatorul probabil utilizează un monitor ultrawide de 3840 × 1080 pixeli), Nvidia este Trasarea razelor a fost aplicat și jocului cu adăugarea Reshade mod, care îmbunătățește sistemul de iluminare și, în consecință, lovitura „ochiului”. Rezultatul este cu adevărat incredibil, în ciuda scăderilor numeroase și spectaculoase ale framerat-urilor, în principal datorită utilizării combinate a Ray Tracing și Reshade. MasterGames TV utilizatorul nu a inclus în videoclip informații suplimentare, cum ar fi un indicator de cadru pe secundă sau lista componentelor instalate pe mașina care efectuează acest mic miracol.

Înainte de a vă lăsa la videoclipul în cauză, vă reamintim că Imnul Cataclism a abandonat în sfârșit PTS-ul și este acum disponibil pentru toți jucătorii de PC și console. WETA Atelier a anunțat, de asemenea, la San Diego Comic Con 2019 noul statui din Strali di Imn, in curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *