Impact Genshin: Aventura inspirată de Zelda Respirația sălbatică va ajunge pe PS4 în 2020

 Genshin Impact

Așa cum s-a anunțat în timpul ChinaJoy 2019, Genshin Impact va ajunge pe PS4 în 2020. Odată cu prezentarea oficială a proiectului vine confirmarea suplimentară din partea lui Sam Lai a miHoYo, a transpunerii occidentale a acestei ambițioase deschise lumi aventură realistă inspirată de Zelda BOTW.

Așa cum reitera Sam Lai din miHoYo Technology în paginile blogului oficial PlayStation, intenția dezvoltatorilor din Shanghai este de fapt să permită cât mai multor persoane să scufundați-vă în atmosfera plină de culoare a acestui proiect care, inutil să-l ascundeți, atrage cu ambele mâini din producția istorică de anime a Soarelui Rising și, desigur, din aceeași respirație Zelda a sălbaticului.

Titlul ne va permite pentru a explora Tevyat, o dimensiune fantezie răsturnată de sosirea unei linii de demoni care amenință cu ruperea armoniei care a apărut între diferitele sate care amenajează peisajul. Din punct de vedere strict jucăuș, Genshin Impact va permite pasionaților de RPG de acțiune să-și modeleze și să își evolueze personajul împreună cu o campanie principală dedicată explorării și rezolvării de puzzle-uri, cu temnițe și regiuni misterioase bogat în comori.

Proiectul Genshin Impact este totuși în plină dezvoltare, de unde și nevoia de a aștepta până în 2020 (sper să nu mai târziu de primăvara viitoare ) pentru a asista la comercializarea portării europene a titlul pe PlayStation 4, precum și pe PC și sisteme mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *