Impactul Genshin: protestul fanilor Zelda la Chinajoy și distruge PS4!

 Genshin Impact

În timpul ChinaJoy 2019, dezvoltatorii miHoYo au anunțat versiunea PS4 a Genshin Impact. Un pasionat de Zelda prezent la târgul de jocuri video din China a reacționat la știri organizând un protest atât de vehement încât să provoace intervenția autorităților locale.

Pentru a ne povesti despre acest eveniment este Daniel Ahmad : din pagini ale canalelor sale sociale, analistul știa în scenă ca ZhugeEx a ilustrat incidentul și a arătat fotografii înfățișând cele mai importante momente ale protestului.

Conform reconstrucției lui Ahmad, prezentarea oficială a transpunerii pe PlayStation 4 din Genshin Impact i-a determinat pe un fan al serialului The Legend of Zelda să să se orienteze public împotriva Sony și a dezvoltatorilor acțiunii de joc considerate, atât de el, cât și de mulți angajați din sector, ca o clonă nerușinată a respirației Zelda din sălbăticie.

În culmea furiei, bărbatul și-a deschis rucsacul și și-a aruncat PS4 la pământ, provocând distrugerea corpului: într-una dintre fotografiile ZhugeEx puteți nota comp onents au zburat departe de consolă din cauza impactului, lăsând o parte din șasiul de aluminiu și componentele interne expuse.

Pentru metodele bizare folosite de tânărul fan Zelda pentru a protesta împotriva distrugerii publice a consolei sale, dar și în relația cu relativă calm a persoanelor care au participat la „spectacol” și însușirea intervenției personalului de securitate al târgului, totul permite să presupunem că nu a fost o mișcare improvizată de furie, ci că Totul, dimpotrivă, face parte dintr-un băiat în așteptarea anunțului probabil al versiunii PS4 a Genshin Impact.

Când Mihoyo a dezvăluit Genshin Impact pentru PS4, mulți au remarcat că jocul a fost inspirat de BOTW.

Unii fani ai BOTW sunt supărați că Sony promovează acest joc din cauza asemănărilor + cred că este rușinos de Sony.

Acest bărbat și-a zdrobit PS4 la ChinaJoy ca protest. pic.twitter.com/jwJqwREgaz[19659003Alan—DanielAhmad(@ZhugeEX)3august2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *