În așteptarea Diablo 4, acum Datorită unui fan, primul Diablo este redat pe browser

 DIABLO 4

După jumătatea dezamăgirii lui Diablo Immortal, fanii nu pot aștepta ca Blizzard să anunțe un nou capitol al saga, dar între timp, o bună modalitate de a trece timpul poate fi o scufundare plăcută în nostalgie.

Primul joc video din serie este de fapt acum redat printr-un simplu browser browser datorită muncii unui fan care a reușit să creeze o versiune web a Diablo folosind codul sursă al jocului (deci dezavantajul este că momentan nu sunt sigur că Blizzard decide să-l lase să stea online mult timp).

Cu toate acestea, aceasta este versiunea shareware a jocului, care va debloca doar o mică porțiune din Diablo. Pentru cei care dețin titlul original sau au achiziționat primul Diablo de pe GOG, există posibilitatea de a încărca un fișier specific pe browserul web și deblocarea jocului complet.

Diablo a fost lansat în 1996 și a devenit în scurt timp un punct de reper genul GDR. De atunci, alte două episoade au fost dezvoltate, dintre care ultimul datează din mai 2012.

A patra versiune a jocului nu a fost încă anunțată, deși, conform ultimelor zvonuri, Diablo 4 ar putea fi lansat pe PS5 și Xbox Scarlett.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *