În interiorul Xbox: Microsoft anunță linia pentru evenimentul Gamescom 2019

Evenimentul Gamescom 2019

Liderii diviziei Xbox Microsoft se pregătesc pentru Gamescom 2019 alcătuiesc gama de subiecte care vor fi discutate pe parcursul episod special din Inside Xbox care va fi transmis în flux începând cu ora 17:00 (GMT +2) Luni, 19 august, de la standurile târgului din Köln.

În următoarea Inside Xbox care va avea loc la deschiderea festivalului german de jocuri, Larry Hryb reindosserà din obicei superhero verdecrociato de Maior Nelson pentru a distra utilizatorii Xbox One cu mai multe demonstrații video și anunțuri importante.

Programul Microsoft pentru Gamescom 2019 va fi deosebit de bogat de întâlniri: în următorul episod din Inside Xbox vom avea într-adevăr ocazia să admirăm pentru prima dată compartiment multiplayer de Ghost Recon Breakpoint, Modul Horde de Angrenaje 5, din scene ale jocului nepublicat de Destin 2 Umbre din adâncime și un videoclip despre Empire of Sin.

La acestea, vom adăuga apoi videoclipuri în profunzime la alte zeci de jocuri video precum PUBG, Battletoads, Age of Empires, Metro Exodus (probabil cu prezentarea DLC-uri de expansiune ), Blair Witch, Vigor și Wasteland 3. De asemenea, în timpul jocului Inside Xbox va anunta noi accesorii și jocurile video viitoare care vor deveni parte a Xbox Game Pass biblioteca de jocuri digitale a abonaților. Numirea la Luni 19 august, ora 17:00 (GMT +2), apoi, pentru a descoperi alături de noi toate știrile cu tema Xbox care vin de la târgul de jocuri video din Köln.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *