în timp ce Adevărat: aflați () Combinați pisicile și programarea într-un joc unic

Ești un programator care se auto-începe, care este destul de bun la ceea ce fac. Știți totul: învățare automată, date și AI și multe altele. Dar există o conundru pentru care nu ai fi fost pregătit niciodată: pisica ta pare să fie la fel de bună ca un coder ca tine, dar există o problemă – el este o pisică!

Dacă nu ai putea spune doar din acea descriere, în timp ce Adevărat: învață () este un joc de puzzle / simulare unic în care joci ca un coder care încearcă să construiască un program care să le permită să înțeleagă pisica lor.

Jucătorii vor învăța aplicații de codare din viața reală, în încercarea de a utiliza programarea vizuală pentru a crea primul sistem de recunoaștere a vorbirii din lume în mod captivat. Lumea nu va ști despre priceperea din punct de vedere tehnic a pisicii tale, dacă nu poate vorbi nici cu oamenii!

Fluxul jocului îl imită de fapt pe oamenii de știință ai datelor care utilizează învățarea automată. Nu veți fi foarte lichizi la începutul jocului, așa că va trebui să freelanțați și să acceptați contracte și să citiți e-mailuri. După ce începeți să vă construiți propriile sisteme de date utilizând sistemul de codare vizuală încorporat al jocului, atunci veți începe să vedeți încasările.

Puteți utiliza numerar pentru a vă îmbunătăți hardware-ul existent sau pentru a vă investi și pentru a cumpăra sisteme noi cu totul. Puteți cumpăra chiar și câteva ținute înfiorătoare pentru pisica dvs., deoarece el trebuie să arate bineînțeles!

în timp ce Adevărat: învață () va lansa pe App Store pe 22 august 2019, pentru 4,99 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *