Inițiativa: Microsoft preia foștii dezvoltatori ai Naughty Dog, EA și Bioware

Initiativa:

Inițiativa arată niciun semn de încetinire a expansiunii sale. Microsoft noul studiu de primă parte continuă să crească cu alte presupuneri: casa de software a primit de fapt în echipa sa unii foști dezvoltatori de titluri de renume precum Uncharted, Anthem, Just Cause și Apex Legends.

Știrile provin din actualizările văzute în profilurile LinkedIn ale noilor dezvoltatori angajați de Initiativa. Vorbim despre Sean Slayback (fostul designer de joc senior la Respawn Entertainment, a lucrat la Apex Legends) s-a alăturat ca Lead Systems Designer, Ryan Duffin (fosta Bioware, a lucrat la animațiile Battlefield 5 și la Imn) a fost angajată ca director de animație Gameplay, Ryan Trowbridge (fostul Bend Studio și Naughty Dog, lucrat la Days Gone și Uncharted 4) s-au alăturat ca director de artă tehnică, Justin Walters (a lucrat la Just Caus 4 cu Studiourile Avalanche) a fost numit artist de mediu mai mare.

În plus, în ultimele luni, Initiativa angajase și el foști membri ai Rockstar și Santa Monica, A fost angajat Sony și a fost dezvoltator al The Last of Us 2. Este, fără îndoială, presupuneri importante, care susțin bine pentru măreția proiectelor în care este implicat noul studiu de la Microsoft. Ce ar putea avea Inițiativa în conductă? Pentru a afla, tot ce mai rămâne este să aștepți detalii suplimentare de la casa de software.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *