Jason Schreier de la Kotaku stă în apărarea magazinului Epic Games

 Epic Games Store va oferi un joc gratuit pe săptămână pentru restul anului 2019

Epic Game Store este activ de câteva luni acum, dar controversele cu privire la politicile sale de exclusivitate agresivă nu s-au calmat încă. [19659003] Printre titlurile ilustre disponibile doar în magazinul Tim Sweeney se numără Ashen, Dauntless, The Walking Dead: The Final Season și, deși numai pentru o perioadă limitată, și Metro Exodus. Aceeași soartă ca și trăgătorul în prima persoană 4A Games va merge la Borderlands 3, care va fi exclusiv la Epic Games Store timp de 6 luni, înainte de aterizarea pe Steam.

Dezvoltatorii titlurilor menționate anterior au fost puternic încurajați de invitând distribuirea câștigurilor, care le permite să buzunareze 88% din banii obținuți din vânzare, comparativ cu 70% acordat de magazinul Valve. Jucătorii, în orice caz, sunt enervați de fragmentarea apărută, de exclusivitatea acestor produse în cadrul aceleiași platforme și de funcționalitatea redusă a clientului.

În apărarea Epic Game Store, în orice caz, Paradox Interactive s-a desfășurat deja, ceea ce face ca tariful Steam să fie scandalos. În ultimele ore, Jason Schreier, un cunoscut jurnalist din Kotaku, s-a alăturat corului apărătorilor. El s-a bazat pe pe un alt argument: „În ultimele săptămâni am vorbit cu două studiouri independente care au făcut o înțelegere cu Epic pentru a mă asigura că pot realiza cel puțin pauzele. punct, indiferent de numărul de exemplare pe care le vor vinde – aceasta este o rară strălucire de stabilitate într-o astfel de industrie de dansatori „. Ce inseamna asta? Unele studii primesc un avans de la Epic Games Store, care le permite să finalizeze dezvoltarea în pace. Există, de asemenea, un minim garantat bazat pe proiecțiile de vânzări ale jocului, care garantează un profit chiar înainte de vânzarea efectivă sau de realizarea posibilă a succesului. S-a întâmplat, de exemplu, la Glumberland, un studio de dezvoltare responsabil pentru Ooblets, o altă exclusivitate temporară a magazinului Epic Games.

Schreier a trimis apoi o mică săgeată jucătorilor, care se plâng de puținele caracteristici, fără a ține cont de avantajele pentru cei care creează jocurile: „Dar, nu, jucătorii trebuie să folosească un magazin cu mai puțină funcționalitate !!! ”. După aceea, el a făcut clarificări suplimentare pentru a-și consolida ideea. El a spus că este în favoarea a tot ceea ce ar putea oferi stabilitate studiilor sale și că este capabil să să rupă monopolul Steam. În cele din urmă, el a încurajat jucătorii să-și schimbe atenția asupra unor probleme mai serioase ale jocurilor epice, cum ar fi creșetele pentru dezvoltarea Fortnite și „salariul lipsit de etică” al lui Tim Sweeney, egală cu 7 miliarde pe an, ceea ce „ar trebui să fie ilegal”.

În ultimele săptămâni am vorbit de fapt cu două companii independente diferite ale căror oferte cu Epic se asigură că, indiferent de câte exemplare vând, acestea vor rupe cel puțin un lucru rar. un pic de stabilitate într-o industrie volatilă. Dar, nu, jucătorii trebuie să folosească un magazin cu mai puține funcții !!!

– Jason Schreier (@jasonschreier) 2 august 2019

Alte câteva gânduri:
1) Sunt în favoarea a orice asta contribuie la crearea de mai mulți dezvoltatori stabilitate într-un câmp instabil
2) Sunt în favoarea a orice lucru care ajută la destrămarea monopolului Steam
3) Mesaje ca acestea sunt atât de frecvente, puteți face față cu un pic de pictografie. com / fNEBOjx4pK

– Jason Schreier (@jasonschreier) 2 august 2019

Ar trebui să adăugăm, desigur, că 4) Epic Games are o mulțime de probleme proprii (inclusiv o cultură a crizei), iar CEO-ul său este probabil să depășească 7 miliarde de dolari, care este în sine și mai mult lipsit de etică decât ORICE care implică magazinul Epic Games și ar trebui să fie ilegal

– Jason Schreier (@jasonschreier) 2 august 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *