Jelly Shift Trucuri: Sfaturi și Ghid de strategie

Formați jeleul și treceți prin obstacolele din Jelly Shift, un nou joc arcade casual cu jeleuri distractive cu care să te joci! Jeleul tău va face zoom automat pe pistă și va trebui să-i reglezi forma, astfel încât să nu se oprească cu nimic în drumul către linia de sosire. Colectează pietre prețioase și medalii și deblochează noi personalizări distractive pentru jeleul tău! Sfaturile și trucurile noastre despre Jelly Shift vă vor arăta cum să controlați bine jeleul și să câștigați o mulțime de nestemate.

Jelly Shift este un joc distractiv și relaxant, cu un nivel de provocare care este tocmai potrivit. Vrei să obții mai multe jeleuri? Citiți cum să faceți asta în nostru Jelly Shift trucuri, sfaturi și ghiduri de strategie trucuri!

Folosiți mișcări ușoare pentru transformări precise!

Pentru a schimba dimensiunea jeleului, trebuie doar să glisați în sus și în jos pentru a-i schimba forma. Alunecarea îți va face jeleul mai înalt și mai subțire, în timp ce glisarea în jos o va face mai plată și mai lungă. Va trebui să vă reglați jeleul pe zbor, pentru a trece numeroase obstacole din calea dvs.! Încercați să utilizați doar mișcări ușoare, blânde atunci când vă deplasați pentru a evita schimbarea accidentală prea mult. Dacă glisați prea departe, puteți ajunge să depășiți și să vă transformați în ceva de care nu aveți nevoie!

Activați modul febră!

Când treci printr-un obstacol cu ​​succes, vei primi o notificare „Perfect!” Pe ecran, precum și completarea contorului de febră. Obținerea a cinci perfecte la rând va umple contorul până la capăt și veți intra în modul febră. În timpul febrei, jeleul tău se va grăbi și va deveni invincibil! Așa este – nu trebuie să vă faceți griji în privința schimbării, deoarece veți pluti direct prin orice obstacol în calea sa. Dacă bateți într-un obstacol în orice moment, combo-ul dvs. va fi rupt și contorul de febră se va reseta la zero – aveți grijă!

Prinde fructul!

La începutul fiecărui nivel, un fruct va alerga înaintea ta din start. Dacă puteți trece prin nivelul fără a vă bate în prea multe obstacole, în cele din urmă veți prinde fructele. Colectarea fructelor valorează 35 de gemuri bonus, așa că încearcă să obții cât mai multe. La colectarea celui de-al treilea fruct consecutiv, veți câștiga 100 de pietre, în schimb, încercați să obțineți fructele la fiecare nivel!

Obțineți pietrele în Gem Rush!

La fiecare cinci niveluri sau ceva mai mult, veți introduce un nivel bonus numit Rush Gem. Acesta este un nivel direct înainte cu aproximativ 60 de pietre pentru care puteți colecta. Nu există fructe de alungat sau lipsuri pentru a cădea de aici, așa că nu vă faceți griji dacă aveți un obstacol. Pur și simplu ia o respirație și încearcă să prinzi toate pietrele.

Colectează jeleuri noi!

Puteți cumpăra jeleuri noi pentru a juca ca în ecranul de selectare a personajelor. Puteți debloca o jeleu la întâmplare pentru 500 de pietre, apoi puteți trece la animalele care necesită 1000 de pietre. Jeleurile „Eroilor” trebuie achiziționate prin intermediul mașinii de premiere, așa că va trebui să vă bazați pe noroc pentru a le obține. Jeleurile legendare sunt toate legate de realizările din joc care trebuie dobândite înainte de a debloca, așa că asigurați-vă că citiți ce trebuie să faceți pentru a le debloca.

Totul este pentru Jelly Shift. Dacă aveți alte sfaturi sau trucuri de distribuit, informați-ne în comentariile de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *