Jocul cu platforma 2.5D Yooka-Laylee și imposibilul bârlog pare a fi uimitor în noul trailer

Yooka-Laylee și imposibilul bârlog

Jocurile de platformă obișnuiau să fie în toată ziua furie, dar lucrurile s-au schimbat în cele din urmă și au devenit mai multe jocuri de nișă. Lucrurile au început să se schimbe din nou recent, mulți dezvoltatori indie oferind câteva jocuri foarte bune pentru fanii seriilor clasice care nu au avut suficient să sară dintr-o platformă în alta în căutarea secretelor.

Un nou joc de platformă numit Yooka-Laylee și Impossible Lair este acum disponibil pe Nintendo Switch, iar un nou trailer a fost lansat pentru a marca ocazia. O puteți urmări chiar mai jos.

Yooka-Laylee și Impossible Lair este un joc de platformă 2.5D dezvoltat de Playtonic. Echipa include câțiva foști membri ai Rare, care au contribuit cu mulți ani în urmă la popularizarea jocurilor pe platformă, printre altele, seria Donkey Kong Country. Ca atare, Yooka-Laylee și Imposible Lair joacă foarte mult ca o intrare în seria clasică.

Yooka-Laylee și Imposible Lair nu sunt doar un joc de platformă bine făcut și nostalgic, dar vin și cu câteva caracteristici unice care arată cum echipa dorea ca jocul să stea singur. În locul hărții clasice a supraîncărcării, Playtonic a adăugat o hartă a supraîncărcării asemănătoare cu Zelda, completată cu căi alternative, secrete și elemente necesare pentru progres. Aceste mecanici adaugă destul de mult jocului și îl fac extrem de antrenant.

Yooka-Laylee și Impossible Lair sunt acum disponibile la nivel mondial atât pe Nintendo Switch, cât și pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *