Jocul The Last of Us 2: Pentru actorul vocal al lui Joel „Încă nu suntem pregătiți”

 ultimul dintre noi 2

Un membru al forumului Reddit al entuziastului TLOU a participat la panoul Comic-Con din Manchester, în care se află Troy Baker, actorul vocal al lui Joel și a publicat un extras din interviul în care ni se oferă un punct interesant. de vedere asupra noutăților de joc care ne așteaptă cu The Last of Us 2.

Presat de intervievatorul său pentru a dezvălui informații noi despre TLOU2, actorul și actorul vocal american a declarat că „există într-adevăr nimic în acest joc, inclusiv lucruri care nu au fost încă dezvăluite, care nu a fost realizat de Naughty Dog cu o sută la sută din grija lor metodică în dezvoltare. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că, deși oamenii clamează și clamează pentru știri despre joc, încă nu sunteți gata.

Referința criptică la „ încă nu ești gata ” ar putea ascunde dorința, din partea dezvoltatorilor de la Santa Monica, de a surprinde publicul lor cu soluții narative și de joc capabile. de dezlănțuire a certitudinilor dobândite de fanii seriei. În ultimii ani, jucând The Last of Us, de fapt, pasionații de acțiune-aventură de pe PlayStation 4 și din interiorul industriei au încercat să-și imagineze implicațiile ludice și autoritare ale continuării, de la relația dintre Joel și Ellie până la importanța multiplayer-ului.

Și tu, ce așteptări ai pentru jocul și povestea din The Last of Us Partea 2 ?

Troy Baker vorbind despre TLOU2 la Manchester Comic Con, „nu ești gata …” din thelastofus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *