Jocurile SNES Venite pe Nintendo Switch? un brevet Feeds Hopes

Jocuri SNES

A trecut mult timp de când comunitatea fanilor producției din Kyoto a sperat să anunțe sosirea jocurilor SNES pe Nintendo Switch.

Până în prezent, nu a primit nicio confirmare de la NintendoManagementul, care nu a evitat totuși să dea scurte declarații despre vechile glorii ale jocurilor video. În cadrul unei întâlniri financiare care a avut loc în iunie a acestui an, de exemplu, președintele Shuntaro Furukawa a declarat că compania ia în considerare o posibilă extinderea serviciului online Nintendo Switch la jocurile N64 și Game Cube.

Acum, pentru a alimenta și mai mult speranțele jucătorilor care iubesc titlurile SNES, vine o viziune interesantă. De fapt, un brevet depus de Casa Kyoto, referitor la un controler wireless, a fost identificat în cadrul lui FCC baze de date. Imaginile referitoare la acestea din urmă sunt inaccesibile până în februarie 2020, iar singura reprezentare disponibilă este cea găsită direct în partea de jos a acestei știri. Acesta din urmă a alimentat mulți utilizatori speranţă că acest controlor ar putea fi un indiciu cu privire la o aterizare viitoare a jocurilor Super Nintendo eră pe Comutator, însoțit de un controler dedicat. Deocamdată, cu toate acestea, ne deplasăm exclusiv în domeniul ipotezelor și Casa de la Kyoto nu pare să fi comentat ipotezele avansate de Comunitate.

În așteptarea eventualelor actualizări, subliniem că Jocuri NES gratuite pentru luna august au fost anunțate recent pentru abonații Serviciu online Nintendo Switch.

Jocuri SNES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *