Judecata Kamurocho Aproape că nu se distinge din Kabukicho din Tokyo în aceste fotografii

Judecată: Poziția tuturor pisicilor fără stăpân în Kamurocho

După cum se vede în seria Yakuza, Hotărâre este de asemenea stabilit în unele cartiere care există de fapt în Tokyo. Un raport foto comparat Kamurocho (setarea fictivă a jocului) cu omologul său real, Kabukicho. Rezultatul este surprinzător.

judecata lui Kamurocho se bazează pe Kabukicho, lui Tokyo faimoasa „lumină roșie” district. Așa cum era de așteptat de la autorii Yakuza, setările au fost recreate cu mare atenție la detalii, permițând jucătorilor să experimenteze „turismul virtual” cu toate efectele.

De a merge pe străzile Kamurocho, de fapt, este cam ca să te regăsești într-o versiune digitală a Kabukicho. Poți respira atmosfera nocturnă a orașului mare „care nu doarme niciodată”, cu semnele de neon și culorile strălucitoare.

Revenind dintr-o călătorie la Tokyo, Koch Media Manager de produse Nume Merli a creat o rezolvare a fotografiilor în care unele puncte de vedere ale Kabukicho sunt comparate cu setările aferente recreate în joc. Depanarea fotografiilor poate fi privit pe imgur: după cum vedeți, munca depusă de Echipa Yakuza era atât de precis încât să facă dificilă distincția dintre realitate și ficțiune.

De fapt, unele scenarii de judecată sunt aproape indistinguibile din punctele de vedere ale lui Kabukicho la care sunt inspirate. Tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *