King’s Bounty 2 ajunge anul viitor pe computer și consolă

Regele Bounty 2

În ultimele ore, sosirea King's Bounty 2 a devenit o surpriză, o continuare directă a celebrei strategii bazate pe ture, care a debutat în 1990.

Conform site-ul oficial, jocul prezintă un amestec de elemente fanteziste și realiste, precum și un mod de poveste neliniar și „imprevizibil”. Se pare că, pe lângă prezența a numeroase filme de film, există un sistem care ia în considerare toate acțiunile efectuate de jucător și nu doar simple dialoguri cu alegere multiplă. La începutul jocului, jucătorului i se va cere să selecteze unul dintre trei protagoniști, fiecare cu o poveste diferită.

Jocul va ajunge pe piață în 2020, cu multă localizare în italiană pe următoarele platforme: PlayStation 4, Xbox One și PC. În cazul în care sunteți interesat să cumpărați, pe site-ul oficial este deja posibilă rezervarea uneia dintre cele trei ediții diferite ale jocului, și anume Ediția Cavalerului, Ediția Domnului si Ediția Regelui. Principalele diferențe între versiunile în cauză sunt accesul timpuriu la joc, posibilitatea de a reda o versiune de previzualizare și lansarea unor DLC-uri suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *