Konami va anunța Metal Gear Solid 5: Daemon Edition la Gamescom? – La curent

SOLID DE ÎNGURARE DE METAL 5

În ultimele ore, a început să apară un zvon partajat pe ResetEra, potrivit căruia Konami ar fi gata să dezvăluie Metal Gear Solid 5: Daemon Edition la Gamescom 2019, în câteva săptămâni. Aceasta este o reediție specială a jocului original, cu scene noi și multe altele.

Conform zvonului, ar exista, de asemenea, mai multe modificări în comparație cu opera lui Hideo Kojima, ultima înainte de plecarea sa de la Konami (este cu adevărat posibil un Metal Gear fără Kojima? Am vorbit despre asta pe site-ul nostru). Big Boss ar trebui să fie exprimat de Richard Doyle, care i-a împrumutat deja vocea în Metal Gear Solid 4, în timp ce Kiefer Sutherland ar păstra vocea lui Ishmael. James Horan (Skullface) și Downes (Kaz) ar fi singurii actori vocali originali care au revenit la rolurile lor.

Reluarea jocului va fi încredințată lui Fukushima, care va fi, de asemenea, autorul său principal, alături de o echipă de veterani Metal Gear, inclusiv persoane care au lucrat la Portable Ops și Ghost Babel. Ground Zeroes va fi inclus în poveste ca un prolog.

O altă mare diferență va fi caracterul lui Quiet, care va fi împărțit în două personaje diferite: originalul va muri la spital, iar celălalt va fi însoțitorul jucătorului AI, în timpul misiunilor, iar acum va fi un Lunetistul ucrainean l-a numit Albatross cu legături cu Ocelot și va abandona celebrul aspect succint.

Kaz, Huey, Ocelot și Skullface își vor păstra rolurile originale, în timp ce Code Talker va fi eliminat complet din joc. În viitor ar trebui să apară multe schimbări și multe altele, Konami urmărind să adauge mai multe misiuni prin DLC.

Zvonul este despre o lansare din decembrie pentru PC, PS4, Xbox One și Nintendo Switch. Tu ce crezi? Ți-ar plăcea dacă zvonurile ar fi confirmate?

Actualizare: între timp subiectul ResetEra pe care apărea zvonul a fost închis. Potrivit moderatorilor „nu există niciun motiv să credem că este adevărat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *