Kung-Fu Heroes, Vice: Proiect Doom Join The NES – Line Switch online Nintendo Switch în această lună

Nintendo Switch

Două noi jocuri NES se vor alătura lunii NES – biblioteca Nintendo Switch Online.

Cu Nintendo a lansat cea mai mare parte a primelor sale titluri de petrecere, a venit timpul ca unele jocuri terțe să intre în centrul atenției. În cursul acestei luni, vom primi Eroi Kung-Fu și Vice: Project Doom. Mai jos puteți găsi o rundown rapid a celor două jocuri.

Eroii Kung-Fu – Monștrii au luat prințesa Min-Min și cele 10 comori ale țării, iar oamenii au căzut în întristare. Doar maeștrii Kung-Fu Jacky și Lee pot salva prințesa și să recupereze comorile! Călătoria lor îi va duce la opt castele diferite, pline de gazde de capcane și obstacole. Folosiți pumni și lovitura Miracle pentru a învinge inamicii. Veți avea nevoie de viteze rapide și reflexe de trăsnet pentru a ajunge la ultimul castel!

Vice: Proiect Doom – Există un grup de detectivi sub acoperire care îndrăznesc să se ridice în fața răului din lume … Sunt cunoscuți ca Vice. Ofițerul Quinn Hart, membru al vicepreședintelui, este cazul și după adevăr. Urmărirea mașinilor de mare viteză, luptele pline de acțiuni care folosesc trei tipuri de arme și un mod cu trei etape de tragere pe șină 3D toate aduc viață acestei lumi cyberpunk.

Noul joc NES – Nintendo Switch Online va lansa pe 21 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *