La fel ca în Vrăjitorul, Va fi o interpretare de cântare în Cyberpunk 2077 Prea?

 Cyberpunk 2077: CD Projekt Red simte multă presiune, dar este un stimul suplimentar

CD Projekt RED poate a dezvăluit o mică bijuterie care va fi prezentată în Cyberpunk 2077. Fanii au tradus de fapt un interviu lansat la un radio polonez de dezvoltatorii jocului, descoperind că o idee deja prezentă în The Witcher ar trebui reintrodusă tocmai în Cyberpunk 2077.

Este una dintre cele mai cunoscute scene ale jocului, în care Geralt stă la o masă într-o tavernă și se bucură de spectacolul cântător al lui Priscilla, care cântă o melodie despre care unii fani spun că este despre Geralt și Yennefer și poveste de dragoste.

Se pare că a existat un similar în Cyberpunk 2077. CD Projekt RED a confirmat deja că în joc vor exista relații de dragoste între personaje, ceea ce înseamnă că s-ar fi putut scrie o melodie între protagonist V și un interes de dragoste.

și performanța muzicală. ar putea fi chiar mai iconic decât cel al lui Priscilla în The Witcher 3, având în vedere prezența lui Keanu Reeves. Personajul său Johnny Silverhand este, de fapt, un celebru star rock din Cyberpunk 2077 și este foarte aproape de protagonist, ca să nu mai vorbim că însuși Keanu Reeves este înzestrat cu talent muzical, deoarece știe să cânte și să cânte la bas. Deci, dacă a fost planificat un duet între V și Johnny pentru o interpretare rock memorabilă? Ți-ar plăcea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *