La Gamescom va fi afișat jocul de la Predator Hunting Grounds

Predator Hunting Grounds este noul PS4 exclusivist, aici este primul trailer

După anunțul său din timpul ultimului Starea de joc PlayStation, practic nu mai aveam nicio veste despre Pământuri de vânătoare pentru prădători, viitoarea exclusivă PlayStation 4 de la dezvoltatorii Illfonic, autori ai Vineri, 13: Jocul.

Din fericire, însă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe, după cum a anunțat Geoff Keighley pe Stare de nervozitate: în perioada viitoare Gamescom la Köln, un eveniment important legat de lumea jocurilor, un videoclip al jocului va fi în cele din urmă dezvăluit.

Dezvăluirea ar trebui să aibă loc luni 19 august și, așa cum a dezvăluit chiar Keighley în postarea sa, ar trebui să vedem în acțiune pentru prima dată jocul Predator Hunting Grounds, a cărui ieșire este totuși programată pentru 2020 înainte, deci va avea nevoie de încă o răbdare.

Jocul va fi un shooter cu acțiuni multiplayer, unde jucătorii vor controla o echipă de soldați de elită, intenționând să îndeplinească diferite misiuni, în timp ce privesc de la Predatorul care trăiește în pădure. Te atrage ideea de bază? La ce vă așteptați Pământuri de vânătoare pentru prădători?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *