Legende Apex: sezonul 3 și mai mare; Vine o funcție foarte solicitată

 Apex Legends: Sezonul 3

Sezonul 2 al Apex Legends a introdus o mulțime de inovații în lupta royale, dar, știți, jucătorii au întotdeauna foame de conținut. Aparent, ei vor fi curând mulțumiți, deoarece băieții lui Respawn au multe surprize în magazin.

În cadrul întâlnirii cu acționarii din ultimele ore, după ce ne-au anunțat că Apex Legends poate conta pe 40 de milioane de jucători activi lunar. s-au asigurat că Sezonul 3 va fi și mai mare decât cel actual. Din păcate, nu au oferit detalii suplimentare, așa că, deocamdată, nu ne putem abține să nu avem încredere în cuvintele lor. Pe lângă asta, Respawn Entertainment se pregătește pentru primul turneu oficial de 500.000 USD care va avea loc în septembrie, lansarea a jocului în China și publicarea Apex Legends pe mobil . O agendă cu adevărat groasă, fără îndoială în acest sens.

Înainte de aceasta, însă, jucătorii se pot aștepta la sosirea lui una dintre cele mai solicitate caracteristici vreodată . Ce este? Nu se știe, deoarece echipa californiană nu a fost dezechilibrată în această privință. Cu toate acestea, mulți se concentrează pe introducerea modului Solo, așteptat de comunitate de la lansarea jocului. În Apex Legends, ne amintim, este posibil să joci doar în echipe cu trei componente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *