Legende Apex: Utilizatori furiosi pentru costumele costumelor coroanei de fier

Apex Legends: New Patch and Skin of the Legendary Hunt pentru Octane și Bangalore

Legendele Apex Corona di Ferro evenimentul a fost disponibil pentru o zi și, pe lângă sosirea modului Solo Time, jocul a salutat și alte caracteristici noi, cum ar fi numeroase piei pentru eroi și camuflaj pentru arme.

Din păcate, însă, obținerea acestor articole epice și legendare este aproape imposibilă pentru jucătorii care nu intenționează să scoată un singur ban. Prin completarea tuturor provocărilor evenimentului, puteți obține două piepturi cu articole aleatorii și, având în vedere faptul că 24 de produse cosmetice există și fișiere audio și cadre pentru hol, puteți ghici cu ușurință cât de greu este faptul că se poate întâmpla să dețineți pielea eroului preferat. Singura soluție este, prin urmare, să scoateți o mulțime de bani și să cumpărați 24 de comode la prețul de aproximativ 7 euro fiecare pentru un total de 168 euro. Creșterea jucătorilor este mai agitată este costul Moștenirea familiei Bloodhound. Axa vânătorului tehnologic nu necesită doar deblocarea celor 24 de obiecte ale setului Crown Iron, dar și 35 de euro în Apex Coin.

Pe scurt, această strategie bazată pe loturi nu pare să fi convins jucătorii de luptă royale și nu poate fi exclus că pornind de la următorul eveniment lucrurile se pot schimba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *