Legende apice: câteva sfaturi pentru a supraviețui în clasament

APEX LEGENDE Clasament

Cel de-al doilea sezon al Apex Legends, cu încărcarea sa de știri, este acum în curs de desfășurare și mulți urcă pe noul clasat, având în vedere și o posibilă ieșire competitivă a titlului.

Iată câteva sfaturi simple de reținut dacă sunteți unul dintre cei care încep aceste zile să facă primii pași pe site-ul EA și Respawn Entertainment.

Comunica. Foarte des, mai ales când joci cu coechipieri care nu se cunosc, uiți de importanța acestei reguli. Apex Legends nu face excepție de la această regulă, fiind un joc de echipă. Fie că este vorba despre chatul vocal sau doar folosind sistemul intuitiv de ping Battle Royale, permiteți-le coechipierilor să știe unde se află o echipă inamică, vă pot crește mult șansele de a câștiga o luptă.

Alegeți cele mai bune combinații atunci când alegeți. Toată lumea are un personaj preferat, acest lucru este fără îndoială. Dar uneori va trebui să te sacrifici în beneficiul echipei. Unele legende funcționează cel mai bine atunci când își folosesc abilitățile în combinație, cum ar fi Bangalore și Bloodhound. Mai mult, unele personaje precum Pathfinder și Lifeline pot oferi avantaje unice echipei cu abilitățile lor de sprijin, așa că este mai bine să înțelegeți mai întâi care personaje sunt preferințele coechipierilor dvs. înainte de a alege alter ego-ul.

Adâncește-ți cunoștințele despre hartă. Skull Town este cu siguranță una dintre cele mai populare zone de cădere pentru jucătorii Apex Legends. Cu toate acestea, zona nu este întotdeauna cel mai bun loc pentru a ateriza. Foarte des, de fapt, fiind un loc popular, există mai multe echipe care decid să se lanseze acolo, iar șansele de supraviețuire la începutul jocului sunt reduse considerabil. Mai ales dacă ești începător. Așadar, încearcă să găsești cea mai potrivită zonă de cădere pentru modul tău de interpretare a jocului, poate pornind de la cea mai puțin aglomerată și încercând să îți îmbunătățești treptat prada.

Caută întotdeauna cea mai bună combinație în echipament. Căutați echilibrul corect între dvs. și coechipieri, pentru că este esențial ca arsenalul celor trei componente să fie variat și bine echilibrat: cel puțin un partener trebuie să fie capabil să se angajeze (sau să răspundă) de la distanță lungă, în timp ce altul ar putea avea succes pentru a depăși adversarii cu arme cu rază medie și scurtă.

Planificați inteligent logodna. Să știi când să lupți și când, în schimb, să o eviti, este o virtute pe care puțini oameni o au. Nu vă îndrăgostiți de prada care poate părea ușoară. În plus, dacă două echipe se luptă deja, ar putea fi mai înțelept să aștepți până când ambele echipe vor sângera până la a lua măsuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *