Lista de alianțe Dota Underlords [August Update] – cele mai bune alianțe din Dota Underlords

Alianțele reprezintă un aspect al Underlords Dota care nu a scăpat de enormul Update din august neschimbat. Odată cu eliminarea articolelor Alianței, mai multe alianțe au fost complet reduse într-o răsucire uimitoare a meta meta. Și atunci când succesul în Dota Underlords depinde în mare măsură de ceea ce decideți să faceți cu alianțele dvs. din moment în moment, este mare lucru. Dar încetează-ți sunetele de consternare, dragă Underlord! Vom parcurge tot ceea ce trebuie să știți în noul nostru ghid de alianțe Dota Underlords completat cu o actualizare actualizată a lunii august pe lista de alianțe astfel încât să știți ce alianțe sunt probabile pentru a domina noua meta.

Lista de alianțe Dota Underlords – cele mai bune alianțe în August Update

Văzând ca Dota Underlords are 23 de alianțe cu totul unice, fiecare cu între 1 și 3 niveluri de putere, puteți înțelege cu siguranță că există o cantitate corectă despre care să vorbim într-un ghid de alianțe. Dar am făcut tot posibilul pentru a o împărți în bucăți ușor de urmărit.

Vom începe cu o explicație de bază despre ce sunt alianțele și cum funcționează, înainte de a trece pe lista de alianțe cu cele mai performante. , apoi tabele de statistici și informații despre toate cele 23 de alianțe.

 • Prezentarea generală a alianțelor Dota Underlords – cum funcționează alianțele?
 • Combinații de alianțe
 • Dota Underlords lista cu cele mai bune alianțe
 • S-Tier : Knight, Mage, Troll
 • A-Tier: Demon, Demon Hunter, Scaled, Scrappy, Warrior
 • B-Tier: Assassin, Druid, Heartless , Human, Hunter, Warlock
 • C-Tier: Dragon, Elusive, Inventor, Savage, Shaman
 • D-Tier: Bloodbound, Brawny, Deadeye, Primordial [19659006] Link-uri ale ghidului strategiei Dota Underlords

Prezentare generală a alianțelor Dota Underlords – cum funcționează alianțele?

Dota Underlords se învârte în jurul construirii af orce alcătuit din eroi Dota – și chiar dacă acești eroi sunt simplificați de la omologii lor Dota 2, le este încă o groază de complexitate. Nu numai că fiecare conține diferite statistici diferite, cum ar fi Sănătate, Armură, DPS și așa mai departe, dar prezintă, de asemenea, abilități diferite și aparțin unor alianțe diferite.

Fiecare erou aparține a 2 sau 3 alianțe diferite. Dacă consiliul dvs. conține un anumit număr de eroi aparținând aceleiași alianțe, atunci veți primi un bonus pasiv în funcție de alianță. De exemplu, dacă ar fi să adunați doi eroi fără inimă, atunci toți vrăjmașii tăi ar suferi -5 Armură.

Seria de ghid Dota Underlords

Dacă sunteți după mai multe informații despre o zonă diferită a acestor mulți- bestia cu capul unui autobattler, de ce să nu vă îndreptați către una dintre celelalte pagini ale noastre de ghid de strategie Dota Underlords?

Ghid de strategie Dota Underlords – o imagine de ansamblu asupra modului de a juca Dota Underlords, cu sfaturi practice și strategii pentru meciurile câștigătoare

Eroii Dota Underlords – statisticile fiecărui erou și o perspectivă asupra eroilor cu cele mai performante acum în Underlords

Dota Underlords construiește – a Privire concentrată asupra a 6 dintre cele mai bune construcții din Dota Underlords și cum le puteți adapta pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Dota Underlords – echipați eroii dvs. cu cele mai bune echipamente folosind ghidul nostru detaliat [19659004] Dota Underlords gold – aflați h ar trebui să creeze o economie colosală cu aceste sfaturi și trucuri centrate pe aur

Notele de patch ale Dota Underlords – explorați starea actuală a meta cu analiza noastră de note de patch-uri Dota Underlords

Dota Underlords Battle Pass – vorbim despre actualul Battle Pass și despre noii eroi și caracteristici care vin cu sezonul 1

Multe alianțe au mai multe etape de putere, în funcție de câți eroi de pe bord aparțin acelei alianțe. De exemplu, dacă ar fi să adăugați încă doi eroi fără inimă pe placa dvs., bonusul va crește până la -10 Armură; și 6 eroi fără inimă îl aduc până la -15 Armură. Este important de menționat că aceste bonusuri de alianță persistă pe parcursul unei lupte, indiferent dacă eroii care furnizează aceste bonusuri se întâmplă să fie uciși în luptă.

Alianțe de bază și suplimentare

Când construiți un armată, trebuie să fiți atenți la echilibrul infracțiunii și apărării. Unele alianțe, cum ar fi Hunter, au o natură pur jignitoare și, prin urmare, ar trebui să fie asociate cu alianțe precum Războinicul, care sunt pur defensive. Scopul este, în general, să alegeți o alianță scalabilă centrală pentru a vă construi armata în jurul (exemplele includ Assassin Hunter Knight Mage Savage Scrappy sau Războinic ) și apoi încercați să vă echilibrați jignirea / apărarea cu alte alianțe suplimentare pe care le acumulați pe măsură ce construiți către alianța centrală.

Vom intra în alianță combinații mult mai detaliate într-un alt ghid. Deocamdată, ținând cont de ceea ce tocmai am discutat despre alianțele centrale și suplimentare, haideți să aruncăm o privire la lista noastră de alianțe cu cele mai performante actuale.

Lista de alianțe Dota Underlords [August Update] – cele mai bune alianțe din Dota Underlords

Mai sus puteți vedea clasamentul nostru personal al tuturor alianțelor din Dota Underlords. Am luat în considerare nu numai beneficiile pasive în sine, ci și accesibilitatea fiecărei alianțe și echilibrul eroilor din cadrul fiecăruia. Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie să le înveți să le iei în considerare atunci când îți alegi alianțele în zbor în timpul unui meci.

Mai jos vei găsi statistici complete și detalii despre fiecare alianță, inclusiv eroi, bonusuri și elemente relevante. . Și am inclus, de asemenea, un tabel condensat cu toate alianțele și eroii în caseta spoilerului de mai jos. Doar faceți clic pe el pentru a-l deschide.

Tabelul alianțelor Dota Underlords (condensat)

Alianța de cavaleri

Regatele ar putea să se ridice și să cadă, iar Cavalerii ar fi în continuare în vârful meta-ului. Nu numai că puterea maximă a tancului acestei alianțe incredibile are în vedere doar 6 eroi (în loc de, să spunem, 9), dar ai o listă de eroi cu adevărat fantastică, mulți dintre ei ușor de obținut și de actualizat. Aveți DPS în Luna, Batrider și Dragon Knight; v-ați vindecat în Omniknight și Abaddon; aveți o alianță umană inerentă cu DK și Omni; și aveți un amestec de daune fizice și magice.

Dar, în serios, puterea de rezervor este nebună. Pentru a o pune în context, cu 6 cavaleri unul lângă altul, acesta este mai mult sau mai puțin echivalentul Tier 2 Warrior și Tier 2 Scaled simultan.

Mage alianță

Mage este o alianță care poate face adesea 30 de runde bune pentru a aduce complet online, dar, odată ce o faci – și atâta timp cât ai contat natura sa cu tunuri de sticlă, eliminând-o. cu eroi puternici și alianțe suplimentare – Mage vă va permite să încercați aproape orice. Niciunul dintre eroii individuali nu este unul pe care l-am clasat foarte mult în nicio altă construcție, dar împreună au potențial fără egal, în special cu eroi precum Lina, KotL și Lich. La nivelul 2 riscă să fii combătut de alianța Scaled, dar chiar și nivelul 1 Mage face o diferență enormă.

Alianța Troll

Primul nivel al alianței Troll este foarte ușor de obținut, și îți oferă cu un joc timpuriu destul de solid, cu condiția să mai ai câteva trucuri până la mânecă. Dar o construcție completă Troll este o perspectivă. Întreaga ta armată, atacând cu viteza unui căutător de sânge aproape de moarte? Acesta este un iad al unei construcții DPS care realizează tot ceea ce dorește să obțină folosind doar 4 eroi, lăsându-vă cu multă flexibilitate cu consiliul pentru a construi o altă alianță puternică sau două înainte de a ajunge la rundele finale și să adăugați un Troll Warlord la

Alianța demonilor

Demonii erau întotdeauna decenți (și uneori fantastici), dar acum și Demon Hunter sunt cu siguranță două dintre cele mai bune alianțe din jur. Demonii sunt utili în același mod ca druizii sau dragonii – nu necesită decât un număr mic de sloturi pentru a face diferența, în special mai devreme. Dar, atunci când sunt combinați cu vânătorii de demoni de nivel 2, aceștia pot deveni destul de nestăpâniți datorită reîncadrării vânătorilor de demoni în Actualizarea din august. În plus, aveți câțiva eroi solizi aici, chiar și fără bufful natural DPS. Abilitatea lui Doom este incredibil de utilă pentru încuierea dușmanilor cheie, iar Chaos Knight este o completare demnă pentru orice linie frontală.

Demon Hunter Alliance

 Anti-Mage Terrorblade 1 Demon Hunter: Invalidate Bonusul Alianței Demonului adversarului. Toți vânătorii de demoni obțin daune pure de 30% pentru fiecare unitate de demoni aliată unică. 2 Vânători de demoni: Invalidați bonusul Alianței Demonilor adversarului. Toate unitățile Demon obțin + 50% daune pure. Toți vânătorii de demoni obțin daune pure de 30% pentru fiecare unitate de demoni aliată unică.

Demonii și vânătorii de demoni au fost ridicați în sus cu această actualizare, deoarece nu mai depind de alegerea articolului Strange Bedfellows Global. În schimb, este integrat chiar în alianța Demon Hunter! Așadar, acum, dacă puteți găsi eroii de care aveți nevoie (cum este cazul oricărei alianțe), atunci puteți începe să ninge extrem de tare cu Terrorblade și Anti-Mage. Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este că nu ar trebui să vă fie frică să așezați două Teroane sau Anti-Mage pe bord în timp ce faceți upgrade către nivelul 3, deoarece fiecare adaugă o încărcătură de potențial DPS armatei dvs. [19659017] Alianță la scară

Scalată nu ar fi la fel de mare ca și dacă magii nu ar fi atât de dominanți. Însă acest lucru este destul de evident, văzând că Scaled este un contrar direct pentru construirile Mage. În cazul în care nu este clar (nu am fost la mine la început), Nivelul 1 la scară anulează nivelul 1 Mage și aduce nivelul 2 Mage jos la nivelul 1 Mage. Și Scala de nivel 2 anulează nivelul 2 Mage.

Este o mică alianță suplimentară. Eficient din punct de vedere al sloturilor pentru eroi, poate fi foarte ușor construit alături de Războinici (întrucât atât Slardar cât și Tidehunter aparțin ambelor alianțe), iar eroii înșiși sunt destul de mari. Medusa este un monstru DPS; Tidehunter are una dintre cele mai bune abilități din joc; Slark poate deveni cu adevărat de neoprit dacă nu se aruncă rapid; și Slardar lovește ca un camion nenorocit cu abilitatea sa de reducere a blindajelor.

Alianța Scrappy

Nu există nici un refuz al puterii Scrappy după Actualizarea de la mijlocul sezonului și, din fericire, a scăpat și actualizarea din august, în mare parte, intactă. În afară de stupidă rezistență pe care o primesc eroii cu chiar și Scrappy de nivel 2, sunteți de asemenea garantat o alianță de nivel superior Inventor, care vă oferă o lovitură suplimentară de fiecare dată când un erou moare (care face parte din întreaga afacere Scrappy. ). Chiar și Scrappy de nivel 1 este foarte util în jocul timpuriu dacă aterizează pe Clockwerk sau Timbersaw. Și, în afară de asta, Tinker, Clockwerk și Alchemist sunt trei dintre eroii mei preferați din joc. Alchimist pentru reducerea sa blindată de blindaje AoE; Clockwerk pentru noul său tip de tanar și pentru minunata sa incredibilă abilitate; și Tinker pentru că, bine, acele rachete sunt doar ridicole.

Alianța Războinic

Războinicul este o alianță foarte populară (dacă este ușor plictisitoare) chiar acum în Underlords, pur și simplu pentru că există atât de mulți eroi în această listă și câștigul Armour. face o alianță atât de bună să se combine cu construcții mai mult axate pe ofense precum Troll sau Mage. Mulți jucători mai noi subestimează importanța Armurii. Trecerea de la 0 la 10 Armor aproape dublează HP-ul dvs. eficient (fără a conta daunele magice). Și cu abilități precum Tiny sau Tidehunter; cu DPS precum Troll Warlord sau Slardar; cu tancuri precum Pudge sau Doom;

Alianța asasinilor

Asasinii depun mult efort pentru a aduce online și trebuie să fii flexibil cu acumularea până la acel moment. astfel încât să nu ajungi la abur în timp; dar dacă îl împingeți până la capăt, poate deveni un bulgăre de nea de neoprit de distrugere critică. În opinia mea, ceea ce obișnuia să facă mereu meritul lui Assassin a fost Pocket Sand Global, dar acum este inclus în Tier 3 Assassin în mod implicit. Și asta are sens, pentru că dacă ar fi încorporat în fiecare nivel de asasin, atunci alianța ar fi probabil singura din noul nivel S +. Așa cum stau lucrurile, Asasinul riscă să încerce, deoarece trebuie să pui atât de mult în ea și s-ar putea să vină online prea târziu – dar, indiferent de alianțele care rămân pe această listă, nu subestimați jucătorul care arată ca „ revin Assassin-heavy.

Alianța Druid

Sunt de fapt fan al druizilor. Beneficiul alianței lor este mai bun pentru unii decât alții (veți dori să-l utilizați pentru a obține în mod ideal un profet de natură de nivel 3 sau un protector de trădare), dar este o alianță atât de ușoară pentru a se încadra în altă construcție, deoarece folosește doar 2 sau 4 eroi – iar dintre cei 4 eroi, 2 au evaziv, iar ceilalți au Savage, ceea ce înseamnă că obțineți două alianțe pentru prețul unuia. Adăugați la aceasta faptul că Lone Druid, Profetul naturii și, în special, Protectorul trădătorilor sunt doar eroi cu adevărat grozavi în sine, și v-ați dovedit a fi un iad al unei alianțe suplimentare.

Alianță fără inimă

Heartless este un o mare alianță suplimentară, mai degrabă decât una pe care aș avea în vedere bazarea unei construcții întregi. În fiecare rând, vă oferă pur și simplu capacitatea de a da jos mai rapid dușmanilor. Singura problemă reală pe care o am este aceea că, dacă vrei să o transformi într-o mai bună decât o întâmplare frumoasă, atunci ai nevoie de pentru a obține acea cădere din Grace Global. Dar în afară de aceasta, puteți face ca toți vrăjmașii să se înfășoare în timp ce adăugați pe tabloul dvs. niște eroi nesăbuitor de puternici precum Necrophos, Lich sau (dacă primiți Fall From Grace) Kunkka sau Dragon Knight.

Alianță umană

Îmi place Uman pentru flexibilitatea sa. Nu numai că vă oferă destui eroi potențiali pe care îi puteți câștiga destul de des 2 sau chiar 4 oameni destul de întâmplător; dar dacă doriți să luați lucrurile într-o direcție complet diferită, puteți obține căderea din grația globală, care transformă omul în inimă. Da, asta înseamnă că pierzi alianța umană. Dar este încă o strategie cu adevărat utilă pe care să o folosești uneori. Dar, indiferent de asta, ai încă un CC excelent cu puterile de tăcere a Omului și îl poți construi în Cavaler, Mage, Războinic sau cam orice altceva dorești.

Alianța de vânători

Având 6 vânători pe consiliul dvs. înseamnă că veți avea cu adevărat să vă extindeți armata cu rezistență, vindecare, armură și orice altceva vă lipsește, dar faptul că toți acești eroi, fiecare cu DPS cel puțin solid și cel mai fantastic, pot avea un 35% șansa de a ataca de două ori în același timp este destul de vizibil. Medusa este un erou DPS absolut magnific, mai ales dacă o nivelezi și o echipezi cu elementul potrivit; și cu Mirana și Windranger puteți începe și o alianță Elusive suplimentară.

Alianța Warlock

Alianțele de război sunt cu siguranță mult mai apreciate decât au fost vreodată datorită actualizărilor recente. Din nou, nu este o alianță, de obicei consider că sacrific atât de multe sloturi pentru a construi până la capăt; dar 4 Warlocks pot face o diferență enormă, în ciuda ușor lor nerf Update Update, limitându-și durata legăturii de la 3 la 2 secunde. Este o formă mai subtilă și mai insidioasă a tancului decât Cavalerii și Războinicii și niciodată nu îmbătrânește să-ți vezi adversarul să zbârnească sănătatea tuturor doar pentru ca toți să se ridice la maxim în aproximativ o jumătate de secundă. În plus, aveți câțiva eroi frumoși aici. Necrophos, Witch Doctor, Witch Doctor și Alchemist sună ca un infern al unui combo, indiferent de alianțe.

Alianța Dragon

 Dragon Knight Puck Viper 2 Dragoni: Toate unitățile Dragon deblochează o capacitate draconică suplimentară.

Alianța Dragonului este frustrantă. Dragon Knight este un erou incredibil, dar Puck și Viper sunt amândoi extrem de lipsiți. În mod esențial, ceea ce faceți este să jertfiți unul dintre sloturile dvs. de bord (unde puteți pune ceva ca o Medusa sau un Kunkka) pentru a-l face pe Dragon Knight să-și realizeze întregul potențial. Și da, uneori asta poate merita, pentru că DK este într-adevăr atât de bun. Dar cum am spus … Frustrant. Cel puțin poate fi ușor plasat în orice construcție – în special Mages (a se vedea ghidul nostru Dota Underlords pentru un exemplu excelent).

Alianța evazivă

Elusive este o altă alianță drăguță suplimentară, deoarece nu este prea dificil să obții 3 eroi cu eticheta evazivă – dar 9? Sau chiar 6? Nu mă înțelegeți greșit, aveți niște eroi frumoși aici. Însă Tier 3 Elusive nu pare să merite și „Actualizarea” din august nu a făcut practic nimic. „Aliații câștigă + 75% evaziune” în loc de „Toate unitățile evazive câștigă + 75% evaziune”? Dar ai deja 9 eroi evazivi, așa că, în mod literal, tamponul spune doar „oh continue, Dragon Knight întâmplător, ai și evaziune.” Nu este meritat în opinia mea, și la fel ca Assassin, poți petrece întregul meci încercând să ajungi la 9 Elusives și să pierzi înainte de a ajunge acolo.

Alianța inventator

Nu cred despre Inventor ca o alianță în sine. Este doar un avantaj al construirii alianței Scrappy. Nu prea văd rostul că sunt alianțe separate; nu atunci când există mai mulți eroi care împărtășesc ambele alianțe decât eroi care aparțin doar unuia. În plus, datorită August Update, avantajul Inventor al unei regenerari HP destul de grozave a fost înlocuit cu ceea ce a fost elementul alianței Inventor de a face ca Inventorii dvs. să explodeze în urma morții provocând daune celor din jurul lor. Nu știu cum mă simt în legătură cu această schimbare, dar cu siguranță nu este suficient să clasificăm această alianță cu o valoare mai mare decât asta.

Alianța Savage

Savage a fost una dintre alianțele care au fost cel mai puternic lovite de actualizarea din august. Acum nu mai dați întregii armate daune suplimentare de atac, în schimb unitățile dvs. Savage obțin efectul de sângerare stivuitor la atacul care a fost furnizat de articolul de alianță Savage. Să fim clar: acesta este un nerf. Este o problemă serioasă. Puteți să-l faceți să funcționeze combinându-se cu Druid pentru a crea o somație puternică, dar Savage nu mai este cu siguranță forța meta-dominantă pe care o avea.

Alianța Shaman

Înainte de actualizarea din august, am clasat-o personal pe Shaman ca fiind cea mai rea alianță dintre toate. Eroii înșiși nu se împletesc bine în ceea ce privește celelalte alianțe (singura care apare de mai multe ori este Primordial, care este întâmplător noua mea cea mai proastă alianță), iar beneficiul nu a meritat. . Acum? Da, este mai bine. Este încă prea RNG pentru gusturile mele, dar pot vedea cu siguranță apelul, pentru că atunci când lucrurile merg bine, se va simți că ai 3 sau 4 Shamani Shadow pe placa ta, toate aruncând Hex simultan.

Brawny alianță

Brawny este singura alianță care a fost nerfed chiar mai greu decât Savage cu August Update. Pe baza bonusului HP, pur și simplu pe câți dușmani a ucis fiecare erou de-a lungul meciului, cea mai bună calitate a lui Brawny – o tranziție puternică de la începutul la jumătatea jocului – a ieșit pe fereastră. Este într-adevăr gunoi, și destul de surpriză, pentru că după recentele tamponări ale lui Juggernaut m-am gândit că s-ar putea îndrepta spre a-l face pe Brawny mai relevant, mai degrabă decât mai puțin.

Alianța legată de sânge

 Ogre Magi Warlock [19659089] 2 - Sânge legat de sânge: </strong data-lazy-src=

Nu sunt un mare fan al Sniper sau Gyrocopter ca să fiu sincer, cred că există opțiuni mult mai bune atât la nivelul 3, cât și la nivelul 5. Și, evident, este o părere a mea despre alianța Deadeye. Concentrarea atacurilor asupra inamicului cu cea mai slabă sănătate poate fi utilă în anumite situații, în special jocul târziu, când adversarul a adus un Enigma de nivel scăzut sau Kunkka pentru a ajuta la transformarea valului. Dar este atât de nișă și vine online atât de târziu și necesită astfel de eroi sângeroși, încât nu mă deranjează niciodată.

Alianța primordială

Primordialele au fost destul de lungi recent. Mai întâi a fost tamponat într-un asemenea grad încât a devenit rapid noua meta pentru a construi Primordial / Mage; și apoi a fost (peste) nerfed cu o schimbare în natura sa de la dezarmare la reducerea vitezei de atac; și acum a dispărut și tot ce a mai rămas este că au născut Eidoloni la moarte. Și pentru a înrăutăți lucrurile, ei au adus Eidoloni până la punctul de aproape inutilitate. Aceasta este cu siguranță alegerea mea pentru cea mai proastă alianță în prezent în Dota Underlords, ceea ce este hilar pentru că se simte ca și în ziua trecută că au fost cei mai buni de necontestat. Alianțele Dota Underlords – cel puțin pentru acest ghid. Consultați toate celelalte pagini ale noastre de ghiduri Dota Underlords, chiar mai jos, pentru imagini de ansamblu mai concentrate și aprofundate asupra diferitelor aspecte ale acestui autobattler adictiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *