Lista de alianțe Dota Underlords [Mid-Season Update] – cele mai bune alianțe din Dota Underlords

Alianțele sunt unul dintre elementele cheie ale Dota Underlords care îl diferențiază de fratele său mai mare, Dota 2 și care îți oferă o sumă enormă de gândit atunci când decizi ce eroi dorești pe consiliul tău. Succesul nu depinde doar de crearea unei construcții extraordinare, ci și de a rămâne flexibil pe parcursul jocului timpuriu și al jocului mijlociu, astfel încât să îți poți schimba alianțele în jurul oricărui moment și când este nevoie. Vom parcurge tot ceea ce trebuie să știți în Ghidul de alianțe Dota Underlords completat cu explicații aprofundate ale fiecărei alianțe și o actualizare Dota Underlords, lista cu cele mai bune alianțe pentru a construi.

Lista de alianțe Dota Underlords – cele mai bune alianțe din Dota Underlords

Cu Dota Underlords cu 23 de alianțe unice, fiecare cu între 1 și 3 niveluri de putere, aceasta este o sumă corectă despre care să vorbim într-un ghid de alianțe Dar am făcut tot posibilul să-l împărțim în bucăți ușor de urmărit. Vom începe cu o explicație de bază despre ce sunt alianțele și cum funcționează, înainte de a trece pe lista de alianțe cu cele mai performante, apoi tabele de statistici și informații despre toate cele 23 de alianțe.

 • Prezentarea generală a alianțelor Dota Underlords – cum Alianțele funcționează?
 • Combinații de alianțe
 • Dota Underlords lista cu cele mai bune alianțe
 • S-Tier: Knight, Mage, Troll
 • A-Tier: Druid, Hunter, Savage, Scrappy, Warrior
 • B-Tier: Demon, Demon Hunter, Heartless, Human, Primordial, Scaled, Warlock
 • C-Tier: Assassin , Brawny, Dragon, Elusive, Inventor
 • D-Tier: Blood-Bound, Deadeye, Shaman
 • Ghidul strategiei Dota Underlords Link-uri de pagină

Prezentarea generală a alianțelor Dota Underlords – cum funcționează alianțele?

Dota Underlords se învârte în jurul construirii unei forțe formate din eroi Dota – și chiar dacă acești eroi sunt simplificați de la omologii lor Dota 2, mai există încă o groază de complexitate. Nu numai că fiecare conține diferite statistici diferite, precum Sănătate, Armură, DPS și așa mai departe, dar prezintă, de asemenea, abilități diferite și aparțin unor alianțe diferite.

Fiecare erou aparține a 2 sau 3 alianțe diferite. Dacă consiliul dvs. conține un anumit număr de eroi aparținând aceleiași alianțe, atunci veți primi un bonus pasiv în funcție de alianță. De exemplu, dacă ar fi să adunați doi eroi fără inimă, atunci toți vrăjmașii tăi ar suferi -5 Armură.

Seria de ghid Dota Underlords

Dacă sunteți după mai multe informații despre o zonă diferită a acestor mulți … bestia cu capul unui autobattler, de ce să nu vă îndreptați către una dintre celelalte pagini ale noastre de ghid de strategie Dota Underlords?

Ghid de strategie Dota Underlords – o imagine de ansamblu asupra modului de a juca Dota Underlords, cu sfaturi practice și strategii pentru meciurile câștigătoare

Eroii Dota Underlords – statisticile fiecărui erou și o perspectivă asupra eroilor cu cele mai performante chiar acum în Underlords

Dota Underlords construiește – a privire atentă la 6 dintre cele mai bune construcții din Dota Underlords și cum le puteți adapta pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Articole Dota Underlords – echipați-vă eroii cu cele mai bune echipamente folosind ghidul nostru detaliat [19659015] Dota Underlords gold – aflați h ar trebui să creeze o economie colosală cu aceste sfaturi și trucuri centrate pe aur

Notele de patch ale Dota Underlords – explorați starea actuală a meta cu analiza noastră de note Dota Underlords

Dota Underlords Battle Pass – vorbim despre actualul Battle Pass și despre noii eroi și caracteristici care vin cu sezonul 1

Multe alianțe au mai multe etape de putere, în funcție de câți eroi de pe bord aparțin acelei alianțe. De exemplu, dacă ar fi să adăugați încă doi eroi fără inimă pe placa dvs., bonusul va crește până la -10 Armură; și 6 eroi fără inimă îl aduc până la -15 Armură. Este important de menționat că aceste bonusuri de alianță persistă pe parcursul unei lupte, indiferent dacă eroii care furnizează aceste bonusuri se întâmplă să fie uciși în luptă.

Combinații de alianță – alianțe de bază și suplimentare

Când construiți o armată, trebuie să acordați atenție echilibrului infracțiunii și apărării. Unele alianțe, cum ar fi Hunter, au o natură pur jignitoare și, prin urmare, ar trebui să fie asociate cu alianțe precum Războinicul, care sunt pur defensive. Scopul este, în general, să alegeți o alianță scalabilă centrală pentru a vă construi armata în jurul (exemplele includ Assassin Hunter Knight Mage Savage Scrappy sau Războinic ) și apoi încercați să vă echilibrați jignirea / apărarea cu alte alianțe suplimentare pe care le acumulați pe măsură ce construiți pentru alianța dvs. centrală.

Un alt lucru de care trebuie să țineți cont este că multe alianțe pot fi îmbunătățite substanțial prin achiziționarea anumitor elemente globale referitoare la alianța respectivă. Pentru detalii complete, consultați tabelele de mai jos.

Vom intra în combinații de alianțe într-un detaliu mult mai detaliat. Deocamdată, ținând cont de ceea ce tocmai am discutat despre alianțele centrale și suplimentare, să aruncăm o privire asupra listei noastre de alianțe cu cele mai bune performanțe.

Lista de alianțe Dota Underlords – cele mai bune alianțe în Dota Underlords

Mai sus puteți vedea clasamentul nostru personal al tuturor alianțelor din Dota Underlords. Am avut în vedere nu numai beneficiile pasive în sine, ci și dependența fiecărei alianțe față de articolele globale, precum și realizabilitatea acestora și echilibrul eroilor din fiecare în parte. Toate acestea sunt lucruri pe care trebuie să le înveți să le iei în considerare atunci când îți alegi alianțele în zbor în timpul unui meci.

Mai jos vei găsi statistici complete și detalii despre fiecare alianță, inclusiv eroi, bonusuri și elemente relevante.

Alianța cavalerilor

Cavalerii sunt o forță absolută a naturii pe câmpul de luptă în acest moment în Dota Underlords. Nu numai că puterea sa maximă de tancare a venit cu doar 6 eroi (în loc de, să spunem, 9), dar ai o listă de eroi cu adevărat fantastică, mulți dintre ei foarte ușor de obținut. Aveți DPS în Luna, Batrider și Dragon Knight; v-ați vindecat în Omniknight și Abaddon; aveți o alianță umană inerentă cu DK și Omni … Și asta nu vorbește nici despre buff-ul de alianță în sine și despre articolul său global Age of Chivalry asociat, ambele fac eroii dvs. foarte greu de ucis.

Alianța Mage [19659039] Mage este o alianță care poate duce adesea întregul joc pentru a aduce pe deplin online, dar, odată ce o faceți – și atâta timp cât ați dat seama de natura sa cu tunuri de sticlă, rezervându-l cu eroi puternici și alianțe suplimentare – Mage vă va permite. a sfâșia aproape orice. Niciunul dintre eroii individuali nu este unul pe care l-am clasat foarte mult în nicio altă construcție, dar împreună au potențial fără egal, în special cu eroi precum Lina, KotL și Lich. În plus, dacă obțineți acel articol global, Flash Final, acesta poate transforma absolut tabelele într-un meci care pierde la sfârșitul jocului.

Alianța Troll

Primul nivel al alianței Troll este foarte ușor de obținut și oferă tu cu un joc timpuriu destul de solid, cu condiția să mai ai câteva trucuri în mânecă. Dar o construcție completă Troll este o perspectivă. Întreaga ta armată, atacând cu viteza unui căutător de sânge aproape de moarte? Acesta este un iad al unei construcții DPS care realizează tot ceea ce dorește să obțină folosind doar 4 eroi, lăsându-vă cu multă flexibilitate cu consiliul pentru a construi o altă alianță puternică sau două înainte de a ajunge la rundele finale și să adăugați un Troll Warlord la reuni totul perfect la un loc.

Alianța la Druid

Sunt un mare fan al druizilor. Beneficiul alianței lor este mai bun pentru unii decât alții (veți dori să-l utilizați pentru a obține în mod ideal un profet de natură de nivel 3 sau un protector de trădare), dar este o alianță atât de ușoară pentru a se încadra în altă construcție, deoarece folosește doar 2 sau 4 eroi – iar dintre cei 4 eroi, 2 au evaziv, iar ceilalți au Savage, ceea ce înseamnă că primești 2 alianțe pentru prețul unuia. Adăugați la acest articol global care oferă uneori vindecări cu adevărat uimitoare, care economisesc jocuri, tuturor aliaților voștri; și faptul că Lone Druid, Profetul naturii și, în special, Protectorul Călăreților sunt doar eroi cu adevărat mari în sine;

Alianța vânătorilor

Având 6 vânători pe bord înseamnă că va trebui cu adevărat să vă extindeți armata cu rezistență, vindecare, armură și orice altceva. lipsesc – dar faptul că toți acești eroi, fiecare cu cel puțin solid și cel mai fantastic DPS, pot avea o șansă de 35% de a ataca de două ori în același timp, este o vedere. Medusa este un erou DPS absolut magnific, mai ales dacă o nivelezi și o echipezi cu elementul potrivit; și cu Mirana și Windranger, puteți începe și pe o frumoasă alianță Elusive complementară.

Savage Alliance

Savage are destul de mult pentru a aduce online mai degrabă ca o alianță, ci ca o alianță suplimentară, dar rezultatul este ceva de văzut. Există unii mari eroi aici (strigare în special la Sand King și Venomancer), și – în mod crucial – este foarte ușor să construiți acest lucru într-o citare extrem de puternică a citării folosind Lycan, Venomancer, Druid Lone și, probabil, și Profetul naturii. din alianța Druid în proces). Cu toate unitățile dvs. atacă pentru un plus de 25% sau chiar 45% daune fiecare lovitură, acesta este un întreg infern cu o mulțime de DPS.

Alianța Scrappy

Nu se poate nega puterea Scrappy acum, nu după mijlocul Actualizare sezon. În afară de stupidă rezistență pe care o primesc eroii cu chiar și Scrappy de nivel 2, ești garantat aproape o alianță de nivel superior și Inventor, ceea ce înseamnă că 4 dintre eroii tăi primesc brusc un regen +40 CP generos. Și, în afară de asta, Tinker, Clockwerk și Alchemist sunt trei dintre eroii mei preferați din joc. Alchimist pentru reducerea sa blindată de blindaje AoE; Clockwerk pentru noul său tip de tanar și pentru minunata sa incredibilă abilitate; și Tinker pentru că, bine, acele rachete sunt doar ridicole.

Alianța Războinic

Warrior este o alianță foarte populară (dacă este ușor plictisitoare) chiar acum în Underlords, pur și simplu pentru că există atât de mulți eroi în această listă și câștigul Armour. face o alianță atât de bună să se combine cu construcții mai mult axate pe ofense precum Troll sau Mage. Unstoppable Global Item este un lucru minunat, deși cu siguranță nu este cel mai influent Global acolo. Aici accentul se pune mai mult pe eroii înșiși. Cu abilități precum Tiny sau Kunkka; cu DPS precum Troll Warlord sau Slardar; cu tancuri precum Pudge sau Doom;

Alianța de demoni

Demonii fac două lucruri foarte bine: oferă un impuls DPS excelent în primele runde ale unui meci; și se plasează incredibil de ușor în alte construcții, necesitând doar 1 Demon pentru a oferi tamponul de daune. Aveți o selecție decentă din care să alegeți, dar veți dori într-adevăr să înlocuiți toate alegerile timpurii, cum ar fi Queen of Pain sau Chaos Knight, cu un Doom (pentru CC / tankiness) sau Terrorblade (pentru DPS). Dar dacă vă bucurați să obțineți nopți ciudate, atunci ar trebui să mergeți cu adevărat până la capăt și să adunați cât mai mulți demoni în jurul celor doi (acum imens puternic) Vânători de demoni.

Alianța Demon Hunter

 Anti-Mage Terrorblade 1 Demon Hunter: Invalidați bonusul Alianței Demonului adversarului. 2 Vânători de demoni: Invalidați bonusul Alianței Demonilor adversarului. Toate unitățile Demon obțin + 50% daune pure. Ciudate cu paturi (articol global):
Vânătorii de demoni obțin + 30% / 40% / 50% Daune pure pentru fiecare unitate unitară de demoni.

Bine, iată lucrul. Eu iubesc Vânătorii de demoni. Îmi place că alegerile tale sunt Anti-Mage și Terrorblade, ambele fiind forțe absolute ale naturii dacă le folosești bine. Îmi place că vă permite să folosiți mai mulți Demoni și să anulați alianța Demonului adversarului. Cel mai mult, îmi place când obțin o teroristie de nivel 2 și anti-magie de nivel 2, înconjurată de 4-6 demoni, pentru că, de cele mai multe ori, trebuie doar să mă așez și să mă bucur de spectacolul din acel moment și să-mi privesc adversarii scormonind în jurul încercării de a găsi un fel de contrare pagubelor mele dumnezeiești.

Alianță fără inimă

Heartless este o mare alianță suplimentară, mai degrabă decât una pe care aș considera că bazează o întreagă construcție. În fiecare rând, vă oferă pur și simplu capacitatea de a da jos mai rapid dușmanilor. Singura problemă reală pe care o am este aceea că, dacă vrei să o transformi într-o mai bună decât o întâmplare frumoasă, atunci ai nevoie de pentru a obține acea cădere de pe Grace Global sau Went Intent Global. Dar în afară de aceasta, puteți să faceți ca toți dușmanii să se obosească în timp ce adăugați pe tabloul tău câțiva eroi nesăbuitori ca Necrophos, Lich sau (dacă obțineți Fall From Grace, Kunkka sau Dragon Knight).

Alianța umană

I ca Omul pentru flexibilitatea sa. Nu numai că vă oferă destui eroi potențiali pe care îi puteți câștiga destul de des 2 sau chiar 4 oameni destul de întâmplător; dar dacă doriți să luați lucrurile într-o direcție complet diferită, puteți obține căderea din grația globală, care transformă omul în inimă. Da, asta înseamnă că pierzi alianța umană. Dar este încă o strategie cu adevărat utilă pe care să o folosești uneori. Dar, indiferent de asta, ai încă un CC deosebit cu puterile de tăcere a Omului și îl poți construi în Cavaler, Mage, Războinic sau cam orice altceva dorești.

Alianța primordială

Primordialele au fost pe destul de rollercoaster recent. Mai întâi a fost tamponat într-un asemenea grad încât a devenit rapid noua meta pentru a construi Primordial / Mage; și apoi a fost (peste) nerfed cu o schimbare în natura sa de la dezarmare la reducerea vitezei de atac. Este încă decent ca supliment, dar cu siguranță nu l-aș mai numi o alianță de bază viabilă, nu în starea actuală. Acestea fiind spuse, aveți câțiva eroi individuali foarte buni aici: Enigma, Arc Warden și Tiny sunt cu toții extrem de puternici în orice construcție, așa că nu va ieși prea departe din calea dvs. pentru a obține un Primordial de nivel 1 pentru problemele dvs.

Alianță la scară

Nu am pus Scaled mai sus din câteva motive. În primul rând, este foarte situațional, deoarece este un contrar ușor pentru construirea de Mage sau, în special, eroi care afectează daunele magice, cum ar fi Tinker sau Enigma. În al doilea rând, beneficiul nu este chiar atât de puternic, și, chiar și cu o alianță la nivel 2, este puțin probabil să facă o diferență imensă față de o construcție de nivel 2 Mage. Pe de altă parte, este un supliment suplimentar bun și toți acești 4 eroi sunt cu adevărat uimitori. Am vorbit deja despre Medusa este un erou uimitor; dar la fel și toți ceilalți. Tidehunter are una dintre cele mai bune abilități din joc; Slark poate deveni cu adevărat de neoprit dacă nu se aruncă rapid; și Slardar lovește ca un camion nenorocit.

Alianța Warlock

Stocurile de război sunt cu siguranță mult mai apreciate decât au fost vreodată datorită actualizărilor recente. Din nou, nu este o alianță, de obicei consider că sacrific atât de multe sloturi pentru a construi până la capăt; dar 4 Warlocks pot face o diferență enormă acum. Este o formă mai subtilă și mai insidioasă a tancului decât Cavalerii și Războinicii și niciodată nu îmbătrânește să-ți vezi adversarul să zbârnească sănătatea tuturor doar pentru ca toți să se ridice la maxim în aproximativ o jumătate de secundă. În plus, aveți câțiva eroi frumoși aici. Necrophos, Witch Doctor, Warlock și Alchemist sună ca un infern al unui combo, indiferent de alianțe.

Alianța asasin

Oamenii cărora Assassin îi plac îi plac . Nu-mi place Assassin. Știu că poate deveni o minge de zăpadă de neoprit, dar în mintea mea pot fi și cele mai multe alte alianțe. Asasinul necesită atât de mult efort pentru a acumula experiența mea; vine online foarte târziu; iar opțiunile dvs. sunt limitate în alianțe suplimentare dacă mergeți atât de departe. Ceea ce face ca Assassin să fie cu adevărat uimitor este Pocket Sand Global, care adaugă debufarea orbitoare la debarcările lor; dar acest lucru face ca acest lucru să construiască o groază de muncă și foarte dependente de obiect. Nu este un aspect minunat. Dar, indiferent de alianțele rămase pe această listă, nu-l subestimați pe jucătorul care pare că merge Assassin-heavy.

Brawny Alliance

Brawny este un pic mai bun. Sănătatea este plăcută încă de la început, dar niciodată nu consider că merită să obțineți toți acești 4 eroi doar pentru a obține un bonus de prim rang. Bănuiesc că îl puteți construi dintr-o construcție grea de război cu Ax și Juggernaut, dar aceasta este două alianțe axate pe apărare. Unde vă este paguba? Este un avantaj minunat incidental pentru ca două dintre unitățile dvs. să fie protejate cu 200 CP în plus. Asta e tot ce pot spune despre această alianță.

Alianța Dragon

 Dragon Knight Puck Viper 2 Dragoni: Toate unitățile Dragon deblochează o abilitate draconică suplimentară. Dragon's Hoard (Global Item):
Unitățile Dragon câștigă 0,5% / 1% / 1,5% Daune de atac pentru fiecare aur pe care îl deții la începutul luptei.

Alianța Dragonului este frustrantă. Dragon Knight este un erou incredibil, dar Puck și Viper sunt amândoi extrem de lipsiți. În mod esențial, ceea ce faceți este să jertfiți unul dintre sloturile dvs. de bord (unde puteți pune ceva ca o Medusa sau un Kunkka) pentru a-l face pe Dragon Knight să-și realizeze întregul potențial. Și da, uneori asta poate merita, pentru că DK este într-adevăr atât de bun. Dar, așa cum am spus … Frustrarea.

Alianța evazivă

Elusive este o altă alianță drăguță suplimentară, deoarece nu este prea dificil să obții 3 eroi cu eticheta Elusive – dar 9? Sau chiar 6? Nu mă înțelegeți greșit, aveți niște eroi foarte frumoși aici. Însă, din experiența mea, singura dată când ar trebui să iei în considerare o construcție completă evazivă este dacă obții Obiective evazive globale și chiar atunci ar fi bine să te asiguri că merită. M-am dus odată împotriva unei armate invizibile depline. Timp de 3 secunde, s-au bătut cu armata Cavalerului meu, cu puțin succes. Apoi au reapărut și i-am decimat. Nu văd doar Elusive ca o alianță de bază.

Alianța inventator

Adevărul brutal este că nu cred că Inventor este o alianță în sine. Este doar un avantaj al construirii alianței Scrappy. Elementul global este unul dintre cele mai neplăcute moduri de a utiliza un slot pentru articole și pur și simplu nu văd în valoare să alegeți mai mulți dintre acești eroi dacă nu veți merge până la capăt cu Tier 2 sau Tier 3 Scrappy, oricât de drăguț ar putea fi +40 CP Regen.

Alianța legată de sânge

 Ogre Magi Warlock 2 Legături de sânge: Când moare o unitate legată de sânge, toate celelalte sânge Unitățile legate sunt făcute cu + 100% Daune de atac pentru restul bătăliei. Contract pe timp mare (articol de asistență): Unitatea echipată este legată de sânge în plus față de celelalte tipuri.

Nu puteți face foarte mult pentru a face viabila sânge viabilă, chiar și ca o alianță suplimentară. Warlock este decent, iar Ogre Magi este suficient de înverșunat pentru a fi util pe primele linii de front, dar chiar dacă puneți un contract Big-Time pe eroul dvs. cel mai bun DPS, cred totuși că puteți folosi acel slot pentru alte lucruri. [19659016] Alianța Deadeye

 Gyrocopter Sniper 2 Deadeye: Toate unitățile Deadeye își concentrează atacurile asupra inamicului cu cea mai slabă sănătate.

Nu sunt un mare fan al Sniper sau Gyrocopter ca să fiu sincer, cred că există opțiuni mult mai bune atât la nivelul 3, cât și la nivelul 5. Și, evident, este o părere a mea despre alianța Deadeye. Concentrarea atacurilor asupra inamicului cu cea mai slabă sănătate poate fi utilă în anumite situații, în special jocul târziu, când adversarul a adus un Enigma de nivel scăzut sau Kunkka pentru a ajuta la transformarea valului. Dar este atât de nișă și vine online atât de târziu și necesită astfel de eroi sumbre, încât nu mă deranjează niciodată.

Alianța Shaman

Abia am văzut o alianță șamană în vigoare și este ușor să văd de ce. Aveți nevoie de trei din cei patru eroi disponibili (Shaman Shaman, Arc Warden, Disruptor și Enigma), iar în timp ce niciunul dintre ei nu este rău – Arc Warden și Enigma sunt amândoi fantastic de pozitivi, cu condiția să rămână în viață – nu se gelifică bine. . Este greu să mergi chiar și la 3 șamani atunci când ai 22 de alianțe (probabil mai bune) din care să construiești. Singurul moment pentru a pleca pentru Șaman este dacă construiți Primordial (caz în care aveți deja Arc Warden și Enigma), și poate alegeți și un Shaman Pluck.

Și asta este destul de frumos mult ce avem de oferit pentru alianțele Dota Underlords – cel puțin pentru acest ghid. Consultați toate celelalte pagini ale noastre de ghiduri Dota Underlords, chiar mai jos, pentru imagini de ansamblu mai concentrate și aprofundate asupra diferitelor aspecte ale acestui autobattler adictiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *