Lista de articole Dota Underlords [August Update] – cele mai bune articole pentru jocuri timpurii și jocuri târzii

Listă Articole Dota Underlords a fost modificată complet și fundamental de actualizarea recentă din august, eliminând un număr mare de 23 de articole și adăugând doar 4 noi pentru a le înlocui. Și faptul că elementele, la fel ca alianțele, sunt o față crucială a armatei dvs. în continuă expansiune, va trebui să vă aducem la viteză exact cum arată noile articole meta. Ghidul nostru de articole Dota Underlords vă va parcurge fiecare articol din joc, de la noii veniți, cum ar fi Helm of the Undying și Poaching Knife până la favorite vechi, cum ar fi Pipe of Insight și Mekansm .

Dota Underlords [August Update]

Adesea în Dota Underlords, jucătorii mai noi subestimează influența anumitor elemente asupra rezultatului unui meci. Victoria ar putea necesita ceva la fel de simplu precum un mască de nebunie bine plasat Mask of Madness sau un joc târziu Refresher Orb .

Acest Ghid de articole Dota Underlords arată să vă ofere o cunoștință de lucru. din toate articolele aflate în prezent în Dota Underlords de la August Update, urmate de câteva puncte despre ceea ce considerăm a fi unele dintre cele mai bune articole din acest moment.

Lista de articole Dota Underlords – Elemente echipabile

Seria de ghiduri Dota Underlords

Dota Underlords Ghid de strategie

Dota Underlords eroi

Dota Underlords alianțe

Dota Underlords construiește

Dota Underlords articole

Dota Underlords aur

Dota Underlords note de patch

Dota Underlords Battle Pass

Articolele echipabile din Dota Underlords sunt împărțite în trei tipuri: Offensive, Defensive și Support. Dar toate funcționează în același mod: după ce ați câștigat un articol echipabil, trebuie să îl trageți din fila de articole pe un erou viabil de pe placa dvs.

Fiecare erou poate transporta doar un articol echipabil (și de către în acest fel, puteți schimba articole în timpul luptei, dar nu va produce efect până la următoarea rundă). Să aruncăm o privire asupra fiecărui articol echipabil în prezent în Dota Underlords. Am marcat articole complet noi cu caractere aldine .

Notă: ambele tabele de mai jos sunt împărțite în „pagini” diferite pentru fiecare nivel de articol. Pentru a naviga de la nivel la nivel, faceți clic pe butoanele Precedent / Următor din partea de jos a fiecărui tabel.

Lista de articole subliniate Dota – Elemente globale

Elementele globale din Dota Underlords sunt diferențiate de elementele echipabile cu pictograma lor pătrată (în loc de circulară). În loc să-i echipeze pe un erou specific, aceștia rămân în fila dvs. de articole și oferă constant un buff pasiv anumitor (sau tuturor) membrilor armatei dvs.

Începând cu actualizarea din august, numărul articolelor globale din Dota Underlords a fost redus substanțial, deoarece Valve a eliminat toate elementele de alianță din joc și a combinat multe dintre efectele lor cu alianțele în sine (pentru detalii complete, asigurați-vă că consultați ghidul nostru de analiză a notelor de patch-uri Dota Underlords). Din restul de 10 articole globale, doar Fall From Grace este specific alianței.

Mai jos veți găsi informații detaliate despre fiecare articol global din Dota Underlords.

Cele mai bune articole Dota Underlords [19659019] Când vorbești despre cel mai bun ceva într-un lucru la fel de complex ca Dota Underlords, vei avea probleme din cauza cât de contextual și stratificat este jocul la fiecare rând. Un element uimitor poate deveni relativ inutil dacă este utilizat la un moment nepotrivit, pe un jucător greșit sau într-o construcție greșită. De asemenea, există anumite scenarii în care elementele care nu văd adesea lumina zilei pot deveni incredibil de influente. Dar, în ciuda acestei granularități, există câteva articole care au apărut în partea de sus a listei.

Cele mai bune articole Dota Underlords

 • Elementele de nivel 1 au ieșit foarte bine în această ultimă actualizare a Dota Underlords. Armurarea este extrem de importantă, în special în jocul timpuriu, așa că Chainmail va fi întotdeauna prima mea alegere. Cizme Tranquil și Vitality Booster sunt, de asemenea, ambele elemente foarte binevenite pentru rezervarea unităților tale inițiale.
 • Mask of Madness este o alegere excelentă la mijlocul jocului pentru stimularea DPS, iar tăcerea nu se aplică pasivilor ceea ce o face excelentă pentru eroi precum Anti-Mage, Drow Ranger sau Luna.
 • Craniul Basher ar putea să lipsească de puterea brută a ceva asemănător cu o Moștenire sacră dar dacă îl echipezi pentru eroul tău cel mai rapid (Bloodseeker, Slark, Juggernaut, Alchemist, Troll Warlord), atunci poți începe brusc inamicii cheie de blocare, cum ar fi afacerea nimănui.
 • Vanguard este la fel de mult -Vitality Booster îmbunătățit care îi oferă eroului tău un plus de 70 de blindaje pentru 50% din ori este atacat. Pentru un articol de nivel 3, este destul de uimitor.
 • Sunt de părere că Pipe of Insight este cel mai bun, cel mai clutchiest dintre elementele de ambreiaj din Dota Underlords. Acest scut de daune magice este un schimbător absolut al jocului târziu, dacă sunteți izbucnit prea repede de construirile și abilitățile dăunătoare ale Mage. Doar asigurați-vă că ați lovit cât mai multe unități cu scutul.
 • Noul articol Dawning of Ristul este extrem de puternic pe construcțiile corecte. Dacă doriți o construcție de Războinic / Vânător sau o construcție de Demon / Demon Hunter sau ceva similar, atunci este puțin probabil să aveți multă vindecare proprie, ceea ce face ca aceasta să fie o construcție perfectă pentru a arunca într-un Dawning of Ristul pentru a putea
 • Refresher Orb este imens, dar numai dacă este plasat pe eroul potrivit. Aceasta este pentru abilitățile care se schimbă cu adevărat în joc – așa că te uiți la Tidehunter, Techies, Lich, Kunkka ș.a. Practic Final Flash-lite.
 • Radiance și Assault Cuirass sunt după părerea mea cele mai bune elemente de nivel 5. Radiance produce daune dumnezeiești aproape întregii echipe inamice (nu mă credeți? Verificați fila DPS după o luptă), iar Assault Cuirass este mai bun decât majoritatea avantajelor Alianței pentru a vă menține echipa în viață și a transforma valul unei lupte. Echipați fiecare articol pe un erou de prim rang deosebit de tanc și asigurați-vă că sunt înconjurate atât de unități prietenoase, cât și de inamice.

În ceea ce privește articolele globale rămase din Dota Underlords:

 • Fall from Grace poate fi enorm de puternic în funcție de construcția dvs. Dacă mergeți cu Mage complet, de exemplu, acest element este destul de adesea pentru a oferi tuturor dușmanilor un nivel complet de armură de tip Armless Heartless, de nivel 3, făcându-i să stârnească atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere magic.
 • Recruiter și Reducerea prietenilor și a familiei sunt ambele articole fantastice care economisesc bani pentru jocul târziu, când ați terminat mai mult sau mai puțin construcția și este timpul să începeți să derulați pentru upgrade-uri sau pentru ca eroul final să vă completeze tabloul. Nu subestimați aceste articole, ele sunt adesea cea mai bună alegere îndreptându-se către jocul târziu.
 • Invocarea Piatra este esențială numai pentru invocarea unor construcții de Savage / Druid. Cu eroi precum Venomancer, Lycan, Profetul naturii și Lone Druid, toate pompând unități în plus, având o piatră de citire pentru a le îmbiba pe toate într-o singură cădere poate fi diferența dintre înfrângere și victorie.

Dar, așa cum spun, este toate contextuale. Achiziționați cele mai bune elemente pentru actualizarea dvs. actuală și luați în considerare cât de posibil ar putea fi tranziția construirii dvs. dacă întâlniți un articol global deosebit de decent. Cei mai buni jucători de la Dota Underlords sunt cei care folosesc tot ceea ce le stă la dispoziție pentru a fi cât mai flexibili.

Și asta este aproape tot ce avem de oferit pentru articolele Dota Underlords – cel puțin pentru acest ghid. Consultați toate celelalte pagini ale noastre de ghiduri Dota Underlords, chiar mai jos, pentru imagini de ansamblu mai concentrate și aprofundate asupra diferitelor aspecte ale acestui autobattler adictiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *