Locația Fortbyte # 38 – Finalul final al seriei

Ziua de astăzi este în total ultima Fortbyte a seriei. Fortbyte # 38 este accesibilă cu outfit-ul vendetta de pe platforma Northern Most Sky, care este destul de ușor de găsit. Fiind abordată ca fiind destul de ușoară decât grea, indiciu dat este ușor de înțeles și de urmat.

Fiind așezat pe cea mai nordică platformă a cerului, asta ne va conduce la un singur loc al insulei. Aceasta este localizată chiar sub Lazy Lagon, care este evidențiat în imaginea de mai jos.

Pentru a vă ușura mai ușor, asigurați-vă că aruncați o privire asupra imaginii de mai jos fără să încercați chiar să căutați singură platforma cerului cel mai nordic.

Cu toate acestea, acest Fortbyte va fi inaccesibil decât dacă aveți Tinuta Vendetta disponibil. Este o piele de trecere de luptă de 100 de niveluri din acest sezon, așa că asigurați-vă că ați obținut-o înainte de a merge într-o călătorie pentru a achiziționa Fortbyte.

Cu toate acestea spuse, putem încheia acest ghid ca fiind de succes. Dacă aveți ceva suspect sau ați gândit să subliniați, faceți acest lucru în secțiunea de comentarii de mai jos. Nu este nimic mai bun decât să pleci de la provocările Fortbyte cu un stil. Să aveți o aventură frumoasă Fortnite pe viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *