Locațiile de model Ghost Recon Breakpoint – deblocați planurile de arme și atașamentele

S-a săturat de zguduirea armelor noi de la dușmani? Doriți doar să vă faceți propriile arme de la zero în Ghost Recon Breakpoint? Există un atașament de armă pe care ți-ar plăcea să-l aplici asupra armei tale ca o botină? Există câțiva pași pe care va trebui să îi faceți pentru a debloca atașamente și planuri de armă dacă nu doriți să cheltuiți bani reali pentru ele, dar puteți merge pur și simplu în anumite locații și să le găsiți singuri dacă doriți. Am colectat date despre marea majoritate a modelelor și a fișierelor atașate ale armelor deblocate.

Ghidul Reconstrucțiilor și ghidurilor de atașare ale armelor de tip Breakpoint

Al nostru Schemele și atașamentele de arme ale Ghost Recon Breakpoint ghidul are locații de model și pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a face deblocați atașamentele și modelele de arme.

Ghost Recon Breakpoint intel

Ghost Recon Breakpoint intel

Primul pas pentru deblocarea unui nou Model de armă Ghost Recon Breakpoint sau Atacul Ghost Recon Breakpoint înseamnă să aduni ceva intel. În multe dintre clădirile structurate de pe Auroa, există bucăți de intel pe birouri sau alte suprafețe care atunci când interacționezi cu ele, îți vor arăta mai multe opțiuni. Puteți să le utilizați pentru a debloca locații noi pe hartă pentru a le examina sau, mai important, le puteți utiliza pentru a debloca misiunile de plan / atașare a armelor. Acestea sunt misiuni „albastre” în secțiunea obiective din meniu și pot fi etichetate pentru coechipierii tăi.

Intel-ul pe care îl puteți colecta include atașamente, planuri de arme și locații bivouac pentru acea regiune specifică. Veți descoperi lucruri pentru o regiune din Infinity doar dacă informațiile pe care le strângeți în prezent se află și în Infinity. Doar o singură persoană dintr-o echipă poate interacționa cu o bucată de informație, astfel încât este doar politicos să discutați cu colegii de echipă pentru a vedea dacă vreunul dintre ei are nevoie de un anumit plan sau atașament. După ce ați terminat cu acesta, nimeni altcineva nu poate interacționa cu intel.

Pieptul de atașare al armei Ghost Recon

Schemele și atașamentele de arme ale Ghost Recon Breakpoint

După ce ați adunat intel-ul, introduceți-l în fila misiunii dvs. și urmați instrucțiunile. Dacă jucați în modul ghidat, veți vedea un punct albastru pe harta care arată locația sa. Aceste zone tind să fie pe partea mai bine apărată, așa că asigurați-vă că sunteți bine pregătiți și aprovizionați cu seringi, în special dacă mergeți ca un singur lup.

După ștergerea zonei desemnate, îndreptați-vă către locația de pe mini-hartă (ghidată) sau urmați indicațiile (explorare) către Model de armă Ghost Recon Breakpoint sau Atacul Ghost Recon Breakpoint. De asemenea, puteți găsi cutii de îndemânare în apropiere, cum ar fi exemplul de mai sus în zona de testare Fen Bog, așa că asigurați-vă că o deschideți în timp ce sunteți acolo pentru un punct de îndemânare gratuit. Este corect să aveți acel mic bonus suplimentar pentru eforturile depuse.

Locații de model Ghost Recon Breakpoint

Locații de model Ghost Recon Breakpoint

Deoarece toate Locații de model Ghost Recon Breakpoint sunt fixate, iată o listă a modelelor pe care le cunoaștem în prezent locația de până acum:

Locațiile de model ale armelor Ghost Recon Breakpoint

Arme de semnătură

Ghiduri pas cu pas pentru fiecare dintre misiuni vor apărea în ghidul nostru de arme cu semnătură Ghost Recon Breakpoint când le vom găsi.

Modele de arme de la Faction Reward

Unele sunt blocate în spatele finalizării misiunii Faction, dar în sensul că va trebui să finalizați misiuni în cursul următoarelor luni. Aveți doar o perioadă de timp setată pentru a le obține și puteți afla mai multe despre ele în ghidul nostru de operațiuni viitoare.

Anul 1 – Actul 1 (01/10/2019 – 03/12/2019)

Zonele de apărare Behemoth

Locații de atașare Ghost Recon Breakpoint

Zonele de apărare Behemoth

Ghost Recon Breakpoint Divers. locații

Unele direcții pot fi găsite în locațiile noastre pentru bipodurile Ghost Recon Breakpoint și, respectiv, Ghost Recon Breakpoint NVG.

Fabrică de armă Ghost Recon Breakpoint

Cum să echipezi atașamente în Ghost Recon Breakpoint

După ce ați găsit Atacul Ghost Recon Breakpoint, îl puteți echipa pe tipul de armă corespunzător. Intrați în meniul de încărcare și țineți tasta G de pe tastatură pentru a edita arma. Acest lucru vă va aduce în meniul de opțiuni de armă. Aici puteți selecta partea din partea dreaptă și echipați cu atașamentul pe care tocmai l-ați găsit.

Meniul armelor este, de asemenea, unde puteți aplica bonusuri pe arme, statistici detaliate despre tipul de armă și examinați bonusurile pasive. Este de mirare de ce acest lucru nu este anunțat mai intens, așa că consultați meniul armelor și jucați cu el cât puteți. Toate actualizările făcute sunt aplicate tuturor soiurilor de tipul acelei arme, astfel încât progresele dvs. către stăpânirea acelui tip de armă sunt salvate pe un tip de armă specific. Aici avem o mitralieră ușoară clasificată drept „Stoner” și punctele în această armă Stoner fac ca toate armele Stoner să fie mult mai bune pentru tine.

Schemele armelor Ghost Recon Breakpoint

Cum se utilizează planurile de armă în Ghost Recon Breakpoint

După ce ați găsit un Model de armă Ghost Recon Breakpoint, îl puteți aduce apoi înapoi la Erewhon. Vorbiți cu Maria Schulz în magazin și oferiți-i modelul pentru articol. Vei putea apoi să cumperi arma pe baza modelului la un nivel de angrenaj competitiv. De asemenea, mai târziu veți putea găsi planuri pentru armele Mk.II și Mk.III, așa că asigurați-vă că încercați cât de mult puteți.

Legături de ghid al punctului de pornire Ghost Recon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *