LoL Affaire Echo Fox: O operă de săpun nesfârșită, declinul organizației

LoL AffaireUn important investitor Echo Fox a susținut că Rick Fox, fondatorul organizației care a sfârșit în ultimele luni – ca persoană jignită – într-o aventură bazată pe epitetele rasiste, ar fi mințit în timpul interviului său cu Richard Lewis.

Conform scoopului Upcomer (unde puteți citi în detaliu toate disputele), un editor de la un investitor Echo Fox care a preferat să rămână anonim a fost trimis editorului site-ului.

În corpul e-mailului, gâtul profund a susținut că Rick Fox ar fi mințit despre vânzarea companiei și remanierea ulterioară a consiliului de administrație, în urma scandalului ulterior, a fost posibilă infracțiunile rasiste permise ale aceluiași autor, Amit Raizada (tot un prieten de multă vreme al aceluiași cu Rick Fox.

Prin urmare, insultele ar fi reale, în timp ce acesta nu ar fi fost motivul pentru care Riot Games a dorit ca Echo Fox să iasă din LCS. Pentru Riot, problema fundamentală ar fi fost rambursare a compania Datoria, ceva ce se întâmpla pe linii mai puțin clare.

Nu numai: din explicațiile date în e-mailul anonim, ar fi doar Rick Fox principala cauză a stării de rău (economice și nu numai) a companiei, deoarece ” interesat doar de faimă „,” niciodată la birou ” și ” incapabil să gestioneze economic organizația „. Investitorul a declarat că datoria Echo Fox – cauzată de administrarea necorespunzătoare a lui Rick Fox – era în mâinile celor două galaxii gemene. Jace Hall, președintele Twin Galaxies, ar trebui să vândă datoria tuturor celor interesați, iar Raizada s-ar oferi pur și simplu să deconteze datoria.

Nici contractul de transfer de slot LCS nu pare să fi fost pașnic. Rick Fox a spus că există un impas în luarea deciziei care este soluția de urmat: Sporturi și divertisment Kroenke oferta sau oferta Dick Clark Productions (un grup care are un pachet în compania mamă a Team Liquid, aXiomatic).

De fapt, investitorul anonim spune că Rick Fox ar fi votat pentru DCP și toți ceilalți ar fi votat pentru Kroenke și că Fox ar fi pus un ultimatum în consiliu: ar fi vândut către DCP sau ar fi părăsit compania. , pentru că nu ar fi acceptat un acord cu Kroenke. După ce i-a văzut pe ceilalți în favoarea acordului Kroenke, totuși, Fox ar fi sprijinit această din urmă soluție.

De asemenea, investitorul anonim ar fi confirmat că vânzarea slotului LCS reprezintă declinul lent al organizației care va vedea cu siguranță ” moarte ”A echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *