Lumile exterioare prind viață pe Nintendo Switch – La un moment dat

Obsidian Entertainment a făcut astăzi un anunț neașteptat: titlul său așteptat The Outer Worlds se va lansa pe Nintendo Switch.

Jocul se lansează pe alte platforme pe 25 octombrie, dar data lansării Switch nu este " încă nu am pus piatră. Virtuos se ocupă de port. Este compania responsabilă pentru portarea like-urilor Dark Souls Trilogy Remastered și L.A. Noire la Switch, printre alte titluri; în ciuda diferențelor definite în puterea de procesare între Switch și alte console, s-ar părea Lumea exterioară este pe mâini bune.

Lumile exterioare este o alegere, prima persoană științifică. fi aventura din studioul care a creat Pillars of Eternity și Star Wars: Knights of Old Republic II . Jucătorii preiau controlul asupra unei ființe păstrate în somn artificial de ani buni, care este brusc trezit de un bărbat misterios numit Dr. Phineas Wells.

Colonia Halcyon unde are loc jocul este amenințată de o conspirație corporativă și descoperirea motivațiilor diverselor facțiuni. 'implicat, ca să nu mai vorbim de modelarea destinului coloniei, cade în fața jucătorului.

Este o lume masivă, plină de zone pentru a explora și monștri pentru a lupta, dar și cu personaje pe care să le întâlnești și să le recrutezi. Fiecare însoțitor are propriile obiective, misiuni și credințe care pot avea un impact asupra modului în care jucătorii experimentează jocul.

Acest lucru se datorează faptului că alegerea conduce Lumile exterioare așa cum se întâmplă în multe titluri Obsidian. Deciziile luate de-a lungul jocului vor afecta modul în care se termină povestea și ce se întâmplă cu diverși prieteni întâlniți pe parcurs.

Cu toate acestea, o nouă completare nouă sunt defectele personajelor. De-a lungul jocului, jucătorul poate alege să preia diferite defecte, oferite în funcție de modul în care jocul îți urmărește progresul.

Un exemplu dat este combaterea anumitor monștri, Raptidonii. Întâlnirea constantă a problemelor în timp ce luptă le oferă jucătorilor opțiunea de a asuma defectul Raptifobiei, care produce o debufare în timpul luptei, dar echilibrează asta cu o mare remunerație după victorie.

Dacă nu puteți aștepta până la lansarea jocului pentru a o vedea în acțiune, consultați impresiile noastre despre The Euter Worlds 'E3 demo și săriți-vă ochii pe imagini afișate în timpul PAX East la începutul acestui an.

! funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *