Magia: Charma Saga Trucuri: Sfaturi și Ghid pentru a trece toate etapele jocului

În articolul de astăzi, vom acoperi toate Magia: sfaturi și trucuri ale lui Charma Saga pentru a vă ajuta să deveniți mai puternici și să treceți toate etapele jocului.

Dacă vă place grafica și stilul acestui joc, atunci veți fi încântat să auziți că se întâmplă așa până la capăt. În general este un joc frumos în fiecare și mai mult și cu cât îl vei juca mai mult, cu atât te vei îndrăgosti mai mult de el.

Dar destul de laudat deocamdată – ați venit aici pentru a putea învăța toate Magia: sfaturi și trucuri Charma Saga că avem mânecile, deci să nu pierdem nici o secundă și să ne cufundăm chiar în ele!

Alege personajul cu care vrei să începi!

La început, veți putea selecta caracterul dvs. de pornire între cele patru care vor apărea pe ecran:

– Aiden Rutelan: Magic Swordsman care este foarte ușor de jucat ca.

– Caleera: un Dragon Vulcanic care este super puternic și destul de ușor de jucat

– Leta Vinis: un magician al spiritului care este greu de jucat, dar care are atacuri și abilități.

– Morgan von Shill: Cavalerul Păzitor care face daune destul de grele, în timp ce poate rezista la o lovitură sau două!

Pentru începători, aș recomanda să mergi pentru orice personaj în afară de Leta Vinis, deoarece este într-adevăr destul de dificil să stăpânească și să joace cât mai devreme, atunci când nu este atât de uimitor. principal

Unele dintre cele mai bune ar fi Aiden Rutelan (dacă vă place apropierea), sau Caleera dacă vă place raza lungă. Morgan von Shill este prea bun, deoarece este echilibrat în general și va fi un avantaj bun peste tot!

Completați în primul rând misiunea principală!

Un lucru pe care ar trebui să vă concentrați în primul rând este finalizarea misiunii principale. Ei bine, nu chiar finisare ea, dar pornind-o și rulând cu ea. Acest lucru vă va permite să deblocați noi funcții și să explorați noi zone, imediat ce terminați cu sarcinile.

Sarcinile vor fi afișate în partea dreaptă sus a ecranului, cu un titlu violet și o etichetă numită „(Main)”. Cu siguranță mergeți mai departe și completați-le cât de repede puteți, deoarece veți câștiga EXP și diverse elemente care ar trebui să vă ajute să faceți personajul selectat mult mai puternic.

Respectați cerințele de CP ale jocului

Acesta ar putea fi ceva ce nu observați la început, dar aveți încredere în mine – odată ce îl vedeți (și îl experimentați) puteți spune că este acolo. Îndeplinirea cerințelor CP (Putere de luptă) pentru fiecare etapă sunt foarte importante, pentru că altfel vei avea un moment foarte greu.

Ori de câte ori doriți să intrați într-o etapă, asigurați-vă că mai întâi verificați CP-ul pentru a vedea dacă sunteți „eligibil” pentru completarea cu ușurință. Pentru aceasta, în interfața principală verificați colțul din stânga sus al ecranului sub numele personajului. Acolo, veți vedea puterea dvs. de luptă.

Dacă nu doriți să pierdeți inutil cutii de prânz (echivalentul energiei), dacă o etapă are cerințe CP mai mari decât cele pe care le aveți, înseamnă că trebuie să vă actualizați puțin personajele, apoi reveniți și încercați să câștigați într-una simplu du-te.

Obține 100 de semințe gratuit!

În joc există acest lucru extrem de ușor pe care îl poți face pentru a primi unele Semințe – se numește cont obligatoriu! Tot ce trebuie să faceți este să conectați jocul la contul Google sau Facebook și sunteți setat!

Pentru a primi 100 de semințe gratuite, tot ce trebuie să faceți este să deschideți meniul derulant în colțul din dreapta sus al ecranului și apoi să mergeți la Setări. Acolo, deschideți meniul Cont și atingeți „Link Link”. Aceasta va deschide o fereastră nouă care vă va arăta cum doriți să faceți legătura – fie Google, fie Facebook.

Alegeți-l pe cel cu care sunteți cel mai confortabil, apoi verificați Mail pentru a solicita cele 100 de semințe gratuite! Este o recompensă destul de îngrijită și este complet gratuită!

Invocați un cadou gratuit în fiecare zi

În fiecare zi veți putea achiziționa un cadou gratuit de la Lux. Acest cadou gratuit va fi disponibil în fiecare zi, iar tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați către interfața principală -> Han -> și să selectați opțiunea „Convocare” din partea dreaptă.

După ce sunteți aici, veți vedea diverse opțiuni, ultima fiind „Cadoul de lux gratuit”. Desigur, mergeți acolo și selectați singura opțiune disponibilă: „Primire”. După ce ați făcut acest lucru, vi se va acorda o recompensă aleatorie, asigurați-vă că faceți acest lucru în fiecare zi, deoarece merită cu siguranță.

Vezi evenimentele jocului

Chiar lângă butonul „Convocare” despre care am vorbit acum, veți vedea și un buton „Eveniment”. Atingeți-l și va deschide o fereastră nouă, care are, probabil, câteva opțiuni.

Aici veți găsi evenimente limitate de timp în Magia: Charma Saga. În momentul de față există un eveniment minunat, de la care puteți solicita diverse recompense și chiar Semințe gratuit. Doar asigurați-vă că citiți cerințele misiunii, deoarece sunt sigur că puteți șterge cu ușurință aceste misiuni dacă vă concentrați puțin pe ele.

Vizitați celebra statuie înger

Această statuie înger poate fi găsită în oraș, chiar în partea dreaptă a luxului și lângă bibliotecă. Dacă apăsați pe ea, veți vedea o listă de recompense pe care le puteți primi pentru a petrece anumite perioade de timp în joc.

Aceste recompense sunt foarte utile, așa că, indiferent cât timp intenționați să rămâneți online în joc, ar trebui să vă asigurați că le verificați și le revendicați pentru care sunteți eligibil.

Acestea tind să se îmbunătățească din ce în ce mai bine, așa că dacă petreceți 120 de minute în joc, veți putea solicita ultimele recompense, care este o epic Relic Piece x5. Când veți colecta suficient, veți putea obține o Relic Epic bună.

Aflați cum să luptați corect

Indiferent de personajul cu care vei alege să începi, toți vor trebui să lupte. Din păcate, pentru unii dintre voi acolo, jocul nu are o opțiune automată pentru principalele quest-uri pe care nu le-ați finalizat încă, așa că este destul de bârf, dacă este cazul.

Acesta este motivul pentru care sunt aici gata să vă spun cum să luptați corect ori de câte ori încercați să progresați puțin în joc! Deci, aici sunt ale mele Magia: sfaturi de luptă Charma Saga:

– În primul rând, ar trebui să vă asigurați că sunteți poziționat bine. Faceți întotdeauna partea pe care doriți să o atacați, ținând cont de faptul că monștrii se pot re-poziționa cu diverse abilități și ce nu. Atenție întotdeauna pentru a nu lupta cu aerul practic.

– Efectuați combos pentru a face mai multe daune! De fiecare dată când atacați niște monștri în mod continuu, veți vedea un contor care începe să urce, ca un contor de combo. Dacă nu mă înșel, cu cât ai mai multe combo-uri, puterea ta crește ușor și vei face tot mai multe daune.

Tot ce trebuie să vă asigurați este să continuați fluxul combo. Dacă opriți atacarea timp de câteva secunde, combo-ul va dispărea, iar când începeți să atacați din nou, va reîncepe de la 1.

– Folosiți abilități speciale! Știți (sper) că lângă butonul normal Attack aveți și anumite abilități! Asigurați-vă că aveți întotdeauna abilitățile modernizate, echipate și gata de rulare! Acest lucru este extrem de important, deoarece abilitățile aduc mai multe daune decât atacurile dvs. normale, dar au și un recul.

Vă sugerez să nu vă folosiți abilitățile atunci când luptați cu o singură gloată, ci mai degrabă atunci când sunteți înconjurat. Ce ai putea face este să te repoziționezi rapid pe o parte și să arunci o abilitate care va trece peste toți dușmanii într-o singură linie!

– Salt și execută mișcări de luptă aeriană. În dreapta butonului de luptă, veți vedea o săgeată care arată în sus. Dacă nu acordați atenție atunci când luptați, puteți să îl atingeți și să vă întrebați ce se întâmplă. Ei bine, puteți încerca să-l atingeți și apoi să vă deplasați rapid și să atingeți butonul „Atac” în același timp.

Acest lucru va efectua o lovitură zdrobitoare, care este super mișto! Practic, puteți experimenta puțin cu mișcările dvs., deoarece lupta este sliiiightly similar cu cel de pe consolă. Puteți încerca, de asemenea, sări când te lovești sau când ai căzut (sărituri + butonul „Atac”), pentru că sunt câteva mișcări în plus pe care le-am învățat.

Cu toate acestea, serios, mergeți pe prima etapă cu cei mai slabi mobiți și încercați diferite combosuri. Cele mai multe dintre ele includ sărituri, astfel încât să puteți începe acolo!

– Dodge-i loviturile inamicului! Aceasta este o lecție pe care a trebuit să o învăț greu. A trebuit să eșec o etapă de câteva ori și asta pentru că nu m-am deranjat să folosesc butonul „roll” din partea stângă a butonului „Attack”.

Cu aceasta, vă puteți repoziționa cu ușurință și puteți evita atacurile primite, așa că este cu siguranță util dacă vă aflați înconjurat de un milion de dușmani!

Acestea ar fi toate Magia noastră: sfaturi și trucuri Charma Saga pe care le avem pentru tine chiar acum! Cunoașteți câteva sfaturi și strategii de joc mai utile pe care doriți să le împărtășiți cu noi? Lasă-le jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *