Mai multe mașini, mai multe provocări și mai multe personalizări: acestea sunt ingredientele nevoii de încălzire rapidă

Nevoie de căldură de viteză

După atâtea zvonuri și zvonuri, Nevoie de căldură de viteză, următoarea încarnare a seriei auto, a fost anunțată în cele din urmă ieri cu o remorcă colorată și vintage care dă din cap anilor 80. Dar ce este de așteptat de la titlul real?

De fapt, actualul gameplay-ul nu a fost afișat în trailer, așa că dezvoltatorii s-au gândit să ne ofere o mică actualizare a ingredientelor principale ale jocului, în persoana Riley Cooper, directorul creativ al Nevoie de căldură de viteză.

Cooper a spus că a ascultat dorințele fanilor, care cereau câteva elemente principale precum mai multe mașini, mai multe posibilități de personalizare și mai multe provocări: „Am oferit mai multe opțiuni ca niciodată pentru jucătorii care doresc să iasă în evidență și să fie recunoscuți. Fanii noștri sunt Am avut clar faptul că doreau mai multe mașini, mai multă personalizare și mai multe provocări și ne-am dedicat acestor trei aspecte: de la stilul personajului nostru la performanța mașinii noastre, ne orientăm asupra creativității tuturor în acest nou joc „.

Voi EA să fie capabil să-și respecte promisiunile și să scoată un nou capitol nou al saga? Vom afla în curând, deoarece lansarea este programată pentru 8 noiembrie pe PS4, Xbox One și PC (conținutul documentului Necesitatea ediției colecției Speed ​​Heat au fost de asemenea dezvăluite). Între timp, privi Gamescom, unde va fi dezvăluită jocul Need for Speed ​​Heat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *