Mama de gătit: Cookstar, repornirea va avea un mod vegetarian

Gătit mama

În ultimele zile v-am spus despre un nou Mama de gătit evaluat recent în Germania și Australia, ceea ce a sugerat revenirea seriei la Nintendo Switch. Și, de fapt, este așa, așa cum a fost anunțat Mama de gătit: Cookstar, care va fi un fel de repornire.

Faimoasa saga videogame-culinare care a debutat pe site Nintendo DS obținând un mare succes, prin urmare, este pe cale să se întoarcă și va încerca să cucerească o nouă generație de jucători și consola hibridă Nintendo.

Printre inovațiile care vor fi prezente în joc, o anumită modul vegetarian a fost anuntat. Jucătorii vor putea acum să evite gătirea cărnii, chiar dacă sunt virtuale și să se dedice numai Rețete care nu conțin ingrediente de origine animală. O alegere care arată cu siguranță o mare sensibilitate din partea Nintendo.

În plus, Mama de gătit: Cookstar voi folosi blockchain tehnologie care, potrivit anunțului, ar trebui să îmbunătățească experiența generală de joc, confidențialitatea, recunoașterea jucătorilor și să ofere multe alte funcții, precum și să permită jucătorilor să vândă jocul și în versiunea digitală și nu numai fizică.

Mama de gătit: Cookstar va sosi în această toamnă Nintendo Switch. Tu ce crezi? Îți place întoarcerea saga? Ați deja îndepărtat șorțurile și instrumentele culinare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *