Mario Kart Tour arată distractiv în noul joc video

Mario Kart Tour

Seria Mario Kart este următoarea serie Nintendo care face saltul pe mobil cu Mario Kart Tour în această lună. În timp ce jocul nu va juca exact ca și alte intrări din serie din motive evidente, totuși va oferi o experiență pe care fanii le vor plăcea cu siguranță.

Mario Kart Tour a lansat abia mai târziu în această lună, dar Nintendo a împărtășit mai multe filme dacă viitoarea sa joc de curse mobile. Puteți consulta noile imagini de mai jos, cu amabilitatea Nintendo Everything.

Săptămâna trecută, Nintendo a confirmat nu doar data lansării lui Mario Kart Tour, ci și faptul că preînregistrările sunt deschise și vor rămâne așa până la lansarea jocului pe 25 septembrie. Câteva bonusuri frumoase vor fi disponibile pentru toți cei care susțin jocul înainte de lansare. De asemenea, Nintendo a confirmat că va fi posibil să preîncărcați jocul pe iOS. Nu s-a spus nimic cu privire la Android, așa că există șansa ca pre-încărcarea să nu fie disponibilă pentru utilizatorii de dispozitive Android.

În ciuda jocului diferit, Mario Kart Tour va avea în continuare câteva mecanici care au făcut seria populară, cum ar fi diferite articole care pot fi utilizate pentru a obține un avantaj în timpul unei curse, diferite personaje cu statistici diferite și multe altele. Jocul va avea de asemenea multiplayer online cu clasamente, astfel încât jucătorii să anunțe întreaga lume că sunt cei mai buni la Mario Kart.

Mario Kart Tour se lansează pe iOS, Android pe 25 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *