Mario Kart Tour Sofer Koopaling: Câștigă un scor de 6.000 sau mai mare

Infami frații Koopaling au ajuns în sfârșit ca șoferi Mario Kart Tour odată cu lansarea Tokyo Tour și, desigur, au propriile lor provocări. Una dintre aceste provocări este să câștigi cu 6.000 de puncte mai multe minereuri pe o singură pistă.

Acest lucru poate fi extrem de ușor sau mai dificil în funcție de care dintre cele șapte Koopalings pe care ai reușit să le tragi până acum.

Koopaling Driver 6.000 Score Challenge

Pentru a ajunge la 6.000 într-o singură hartă, mai întâi trebuie să petreci ceva timp la nivel, indiferent de Koopaling-ul pe care l-ai tras din țeavă.

Un nivel superior înseamnă atât o șansă mai bună de a obține o frenezie, cât și puncte de pornire bonus pe orice piesă dată, deci dacă aveți șofer bilete la nivel, acum este momentul să le folosim

De acolo, asigurați-vă că utilizați șoferul preferat, kartul de nivel superior și cel mai bun planor pentru o piesă, astfel încât să vă începeți imediat cu aproximativ 1.000 de puncte.

Când începe harta, atingeți ecranul 2 pentru a obține impulsul imediat și asigurați-vă că folosește-ți articolele cât mai repede posibil, pentru că pierdeți din puncte dacă atingeți următoarea casetă de articol și nu ați utilizat încă totul în inventarul dvs. curent.

Ce hartă specifică și kart pe care le utilizați variază în funcție de Koopaling.

Folosirea Wendy este una dintre cele mai simple modalități pentru a finaliza această provocare, întrucât Choco Island 2 este acoperită de impulsuri de salt și are un salt mare la mijloc cu două niveluri de monede de glisat, ceea ce face extrem de ușor să lovești rapid 6.000 de puncte.

Dacă nu aveți Wendy, cel mai bun pariu este să sperați într-o frenezie și să atingeți ecranul ca înnebunit cu unul dintre ceilalți frați Koopaling. Iată lista completă a cursurilor preferate și a celor mai bune karturi corespunzătoare pentru fiecare dintre Koopalings:

  • Iggy – Choco Island 2R (Cheep Charger, Super Blooper sau DK Jumbo)
  • Larry – Kalamari Desert R (Landboard sau Chrome DK Jumbo)
  • Lemmy – Rainbow Road R (Landhip), Mario Circuit 2T (Circuit Special)
  • Ludwig – Bowser's Castle 1 (Bullet Blaster), Kalimari Desert (DK Jumbo sau Badwagon)
  • Morton – Deșertul Kalimari (DK Jumbo sau Badwagon)
  • Roy – Kalimari Desert T (Slipstream Plus sau Landship)
  • Wendy – Insula Choco 2 (Royale)

Când ați folosit Koopaling, curs și combo kart pentru a finaliza provocarea? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Aveți nevoie de ajutor pentru a completa mai multe provocări, pentru a vă crește scorul general sau pentru a găsi alte secrete? Marcați lista noastră în creștere Mario Kart Tour ghiduri aici, inclusiv:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *