Marvel’s Avengers: Game of Crystal Dynamics va fi redat la Gamescom

Răzbunătorii Marvel: Răzbunătorii se luptă în primul remorcă, Data lansării dezvăluită

Mai multe detalii apar asupra prezenței Square Enix la ediția Gamescom 2019, care a confirmat prezența pe podeaua spectacolului așteptatul titlu dedicat Marvel Avengers.

Răzbunătorii lui Marvel poate fi testat manual de către vizitatorii târgului din stațiile Square Enix. O alegere care reprezintă de fapt a previzualizare lume: de fapt, este prima dată când entuziaștii vor putea ține controlorul pentru a testa crearea Dinamica cristalului. Echipa Square Enix a anunțat, de asemenea, că în demo-ul furnizat, jucătorii vor putea să personajeze personajele Capitanul America, Omul de fier, Hulk Vaduva Neagra, și Thor. Contextul va fi cel al „Incident preliminar” care începe evenimentele povestite în Răzbunătorii lui Marvel.

Astfel, panorama prezenței Square Enix la Gamescom 2019 s-a extins: casa de software a confirmat deja acest lucru Final Fantasy VII Remake va fi redat și la Gamescom 2019. Pentru ambele producții, data lansării este încă destul de îndepărtată, fiind preconizate Avengers de Marvel 15 mai 2020 pe Playstation 4, Xbox One, PC și Google Stadia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *