Medievil: ps4 exclusiv se întoarce să se afișeze într-un alt videoclip de joc off-screen

MediEvil

Noile videoclipuri despre jocul MediEvil continuă să apară pe web, un titlu care ajunge la PlayStation 4 pe care unii utilizatori brazilieni norocoși au avut ocazia să-l experimenteze la Game XP 2019 eveniment la Barra Olympic Park din Rio de Janeiro.

Spre deosebire de videoclipul gameplay-ului off-screen al MediEvil publicat în urmă cu câteva zile, a cărui calitate a lăsat mult de dorit, de această dată este posibil să vedeți jocul în mișcare cu un nivel mai mare de detalii. În scurtmetrajul publicat pe ResetEra, care durează aproximativ 2 minute, sunt prezentate câteva secvențe de joc care arată lupte și explorare faze cu amuzantul Sir Daniel Fortesque ca protagonist.

Înainte de a vă părăsi la film, vă reamintim că jocul va ajunge pe PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro începând cu data de 25 octombrie 2019 la un preț bugetar de 29,99 euro. Pe PlayStation Store este posibilă și achiziționarea MediEvil Deluxe Edition, care la un preț de 39,99 euro va adăuga și o temă dinamică, un manual de artă digitală, coloana sonoră și armură suplimentară pentru protagonist la joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *