MediEvil: Sir Dan Fortesque în acțiune într-un scurt videoclip de redare pentru ecran

La două luni de la lansare, versiunea remasterizată a MediEvil nu s-a arătat încă într-un videoclip real. Desigur, am avut un gust evident al jocului în mișcare în trailerul de poveste din mai, dar nu am avut încă nicio șansă să vedem interfața, de exemplu.

După cum se întâmplă, titlul este dezvoltat de Other Ocean. Divertismentul este prezent într-un format redat la Festigame 2019, un eveniment în desfășurare în Santiago de Chile. Unul dintre participanții la eveniment s-a gândit atât de bine să surprindă o extrasă de joc off-screen și să o încarce pe net, spre deliciul fanilor lui Sir Daniel Fortesque. Din păcate, la fel de ușor de imaginat, calitatea nu este deloc cea mai bună. În orice caz, este posibil să observați curajul cavaler evazat în setări, precum și detalii precum bara de sănătate de pe ecran și meniul selectării armelor care pot fi amintite după bunul plac. O găsiți în partea de jos a acestei știri, bucurați-vă!

MediEvil Remaster, amintiți-vă, va fi lansat exclusiv pe PlayStation 4 și PlayStation 4 Pro pe 25 octombrie. Titlul a fost deja clasificat de grupul ESRB care a optat pentru o evaluare Teen, reprezentând un produs potrivit pentru toate grupele de vârstă.

Bueno bueno bueno … Gracias a @AllendesNaarita (acum cunoscută ca La Ninja de Gallowmere) avem un videoclip de MediEvil Remake !! Te-a câștigat un loc în galeria eroilor !!! 💚💀💚 pic.twitter.com/RQVAQi5gOw[19659003Alan—MediEvilWorldEspaña🗡️💀🛡️(@MediEvil_World)2august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *