Mergeți la spelunking în Tombshaft, un nou Roguelite care vine pe mobil

Morminte antice pline de comoară valoroasă … este povestea care atrage atenția tuturor aventurierilor. Îți dorești un mic spelunker norocos? Ia provocarea în Tombshaft, o nouă aventură cu platforme arcade în care TU ești exploratorul îndrăzneț care caută comoară!

În Tombshaft, jucătorii preiau controlul unei aventuri care caută comori legendare. Jocul este un platformer vertical cu defilare automată, așa că va trebui să vă grăbiți în jos de arbore ca nu cumva pereții să vă ia.

Tombshaft ia conceptul simplu de platformă și îi adaugă o învârtire de vânătoare de comori. Căutați monede și comori îngropate în timp ce vă adânceți din ce în ce mai adânc în morminte și asigurați-vă că păstrați-vă pentru genii magice. S-ar putea să vă ajute cauza!

Jocul este generat procedural, astfel că nu vor fi aceleași două runde. Mormintele se schimbă mereu, așa că va trebui să fiți în vârful degetelor de la picioare pentru a evita toate capcanele mortale care așteaptă.

Dacă vă simțiți un pic mai fantezist, puteți lua acele monede cu câștig greu și debloca personaje noi, complete cu aspectul lor unic. Cine știe, s-ar putea să întâlnești chiar câteva fețe cunoscute …

Tombshaft va lansa pe App Store pe 22 august 2019. O versiune Android vine la o dată ulterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *