Metalul rulează puternic în acest Nintendo care respiră focul 64!

Nintendo 64

utilizator YouTuber BitHead1000 a creat o versiune personalizată a Nintendo 64 în stilul „heavy metal”. Consola a fost acoperită cu un înveliș metalizat și este capabilă să scuipe foc în timp ce se joacă!

În videoclipul din partea de sus a știrilor, YouTuber BitHead100 ne arată întregul proces de realizare a modului. Consola era acoperită cu o carcasă metalică, pentru a o proteja de bufeurile produse de flăcări. În partea din față, evident, au fost montate cele două duze din care provine focul.

Începând cu minutul 18:17 puteți urmări rezultatul final. Pe pad, a fost introdus un buton roșu suplimentar care, odată apăsat, activează fluxul spectaculos al flăcărilor, demn de un concert de metal.

YouTuber și-a revenit în timpul jocului Banjo Kazooie. Cu siguranță unul dintre cele mai bune jocuri lansate vreodată pe Nintendo 64, chiar dacă pentru această ocazie ne-am fi așteptat să vedem în acțiune un joc mai în concordanță cu spiritul „metalhead” al modului. Și cum să nu te gândești DooM 64, de exemplu?

În orice caz, modul realizat de BitHead100 rămâne cu siguranță unul dintre cele mai spectaculoase și bizare văzute vreodată pe o consolă retro precum Nintendo 64. Tu ce crezi? Spuneți-ne în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *