Metrou: Există deja un nou capitol din serie?

Metro Exodus: Nici un comentariu de THQ Nordic cu privire la vânzările magazinelor Epic Games

THQ Nordic a fost marele protagonist al știrilor de dimineață de astăzi, după ce diversele știri au sosit după publicarea rezultatelor financiare. De fapt, începe să vorbim despre un returnarea TimeSplitters, si schimbarea dezvoltatorilor din Insula Moartă 2 au fost anunțate.

În plus, THQ Nordic a dobândit mai multe studii de dezvoltare, inclusiv italianul Un punct de reper. Știrea însă nu pare să se fi încheiat aici. Conform unor zvonuri care își croiesc drum online în aceste ore, editura ar fi dat și undă verde Jocuri 4A pentru dezvoltarea unui nou titlu al Seria de metrou.

Exodul metroului a într-adevăr îndeplinit așteptările grupului, care au oferit dezvoltatorilor carte albă pentru producția unui nou titlu triple-A, care ar trebui să fie tocmai al patrulea capitol al saga, după Metro 2033, Metro Last Light și tocmai, Exodul metroului.

În mod evident, este încă prea devreme pentru a afla mai multe în acest moment, dar va fi interesant să vedem dacă, după controversele rezultate din decizia de a lua Metro Exodus exclusiv Epic Games Store, THQ Nordic va decide să continue o politică similară pentru următorul titlu.

Tu ce crezi? Ți-ar plăcea dacă s-ar confirma zvonurile despre un nou metrou?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *