Microsoft: Hellblade este „un excelent exemplu” al jocurilor pe care le căutăm în studiourile noi

Sacrificiul lui Hellblade Senua

În urma formalizării achiziție de către Microsoft. Teoria Ninja a devenit parte a familiei în continuă creștere a Xbox Game Studios.

Într-un interviu acordat editorilor Informator de joc, Matt Booty, șeful Xbox Game Studios, a avut ocazia să discute Hellblade: Sacrificiul lui Senua, ridicându-l, de exemplu, pentru un model de producție foarte interesant pentru House of Redmond.

În cursul chatului interesant, de fapt, acesta din urmă a declarat că jocul Theory Ninja „Este un exemplu perfect al tipului de jocuri pe care le căutăm de la echipele pe care le-am achiziționat recent ”. Aceștia, continuă el, nu trebuie neapărat să fie ” nouăzeci de ore triple-A jocuri „, Dar, mai degrabă, producții” incredibil de bine proiectat„, Cu valori de producție cât mai apropiate de cele ale unui AAA și cu o gamă care poate fi dezvoltată de echipe mai mici. Hellbalde este, potrivit lui Booty, și un excelent exemplu de jocuri care pot funcționa foarte bine în contextul „ Xbox Game Pass, va îmbogăți catalogul și oferind jucătorilor experiențe de calitate. De asemenea, managerul Xbox Game Studios a evidențiat cum, la momentul când Microsoft reflectat asupra posibilei achiziții a casei de software, ideea că echipa ar putea continua să producă titluri cu calități și dimensiuni similare cu cele ale Hellblade a fost considerată de companie într-o manieră pozitivă.

Recent, pentru E3 2019, Ninja Theory a prezentat noul său proiect, dezvăluind primul Remorcă Bleeding Edge catre public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *