Microsoft: „Înțelegem că Xbox are IP-uri iconice precum Perfect Dark”

Perfect Dark

După colectarea criticilor puternice ale acelui utilizator neîmplinit al produse pentru prima petrecere oferită în timpul generației curente de jocuri video, Microsoft și-a extins mânecile achiziționând noi studiouri și începând să planifice un viitor mai prosper pentru următoarele console Xbox, începând desigur de la Project Scarlett.

Mai multe studiouri, cum ar fi teoria Ninja, Inițiativa și InXile Entertainment lucrează în prezent la proiecte încă necunoscute și mulți speră ca acești dezvoltatori să poată crea noi francize pentru a face istoria brandului Xbox.

Hardcore-ul comunității Microsoft, totuși, clamează și pentru întoarcerea unora dintre serialele adormite care au devenit deja sinonime cu Xbox în trecut. Unul dintre acestea este cu siguranță Perfect Dark, a cărui revenire fusese zvonită acum câteva luni. Intervievat de Game Informer, Matt Booty de la Xbox Game Studios a vrut să precizeze că gigantul Redmond nu a uitat de Perfect Dark și nici de alte francize iconice ale companiei:

„Pe lista mea, am și o listă de IP-uri. Este chiar lângă seria de studii despre care am vrea să vorbim! Deci suntem conștienți (deținerea Perfect Dark), da.

În lunile anterioare, se zvonea că franciza a fost repornită, cu un nou capitol înființat ca un trăgător de la a treia persoană. Pentru a efectua o operație atât de solicitantă de restaurare, un studiu plin de entuziasm trebuie să ia inițiativa potrivită, așa cum s-a întâmplat cu Killer Instinct întâi și apoi cu viitoarele Battletoads: spuneți pur și simplu „Ah, nimeni nu ne-a muncit de ceva vreme, putem face o repornire” nu este suficient din punctul de vedere al Microsoft. Ți-ar plăcea sosirea unei reporniri a serialului Perfect Dark?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *