Microtransacțiile cel mai mare dușman al jocurilor video, potrivit directorului lui God of War

 Directorul lui Dumnezeu al războiului

Deși se vorbește întotdeauna despre asta în comunitatea entuziaștilor, microtransacțiile și casetele de loot au devenit o parte integrantă a industriei de jocuri video, precum și a editorilor și dezvoltatorii decid din ce în ce mai mult să le folosească în jocurile lor, astfel încât să poată câștiga uriașe pe termen lung.

Deși nu au existat cazuri mai flagrante, cum ar fi cel de la Star Wars Battlefront 2 de Electronic Arts, jucătorii de obicei nu se ocupă cu folos de microtransacții, mai ales dacă sunt incluse în titluri de un singur jucător vândute deja la un preț complet. Uneori ei sunt aceiași protagoniști ai industriei care decid să își exprime dezacordul cu această practică.

Este cazul lui Cory Barlog cunoscutul regizor al God of War 2 (PS2) și al softului reboot God of War pentru PlayStation 4, publicat anul trecut și primit cu entuziasm de critici și fanbases.
După cum puteți vedea prin twitter-ul pe care îl găsiți în partea de jos, autorul american a răspuns unei întrebări adresate de profilul Xbox Twitter : „Care este cel mai mare răufăcător al jocurilor video?”.
Răspunsul sec al lui Barlog scrie: " Microtran $ acțiuni ".

Cu siguranță, nu este prima dată când regizorul Santa Monica Studio ia o poziție pe această temă, a clarificat deja în trecut că nu este intenția lui de a introduce microtransacții în franciza God of War și nici notoriile cutii de loot, descrise de Electronic Arts drept un mecanic comparabil cu cel al surprizelor ouălor Kinder. Sunteți de acord cu directorul God of War ? Vă rugăm să ne cunoaștem comentariile.

microtran $ actions https://t.co/nTRxC56Y3C[19659004Alan—CoryBarlog🎮(@corybarlog)1august2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *