Mighty Heroes: Cele mai bune cărți din joc

Dacă doriți să aflați mai multe despre care sunt unele dintre cele mai bune cărți din Mighty Heroes, atunci lăsați-mă să vă ajut, astfel încât să puteți face câteva punți bune pentru a vă distruge toți adversarii fără îndoială.

După cum știați deja, există mai multe clase pe care le puteți juca și, în funcție de cele pe care alegeți să le aveți ca principal, acesta este cel pe care ar trebui să îl jucați.

Deci, practic, dacă joci ca Necromancer, atunci vei dori cărți Undead și alte astfel de cărți care îți vor oferi abilități diferite, care îți afectează alegerile în anumite moduri, cum ar fi buff-ul ATK și HP ș.a. Deci, dacă vrei să știi care sunt unele dintre cele mai bune cărți din joc, ai ajuns la locul potrivit!

În articolul de astăzi, vom aborda Cele mai bune cărți în eroii puternici, așa că haideți să ne cufundați în ele și permiteți-mi să explic de ce am ales cărțile pe care le-am făcut!

Aici voi începe cu cele mai ieftine cărți de jucat, astfel încât, atunci când începe rândul tău, să știi pe care să le alegi, pentru că pot face cu adevărat o mare diferență dacă le compari valoarea cu costul mana lor.

Carte de piele de piatră

Cost: 0

Tip: Vraja – Magie – Rare

Efect: Protejați-vă eroul de daunele primite de două ori.

Această cartelă este o carte de vrajă foarte bună, pe care ar trebui să o utilizați atunci când sunteți pe punctul de a fi lovit de unele cărți sau vrăji de daune mari, deoarece va atenua daunele pe care le veți suferi de două ori. Este foarte bine și dacă vă aflați într-o situație de viață sau de deces (sau câștigați sau pierdeți), dacă o puteți salva până în ultimul moment pentru a transforma mesele.

Card de vindecare cerc

Cost: 1

Tip: Vraja – Lumina – Rară

Efect: Vindecați toate personajele prietenoase cu 4.

Este un card destul de bun dacă căutați un vindecător în masă, deoarece nu numai că vă va vindeca cărțile, ci și personajul dvs., care poate fi dăunător în anumite situații. Este o carte bună, pentru că vindecarea în masă merită foarte mult și este, de asemenea, super ieftin de utilizat.

Cardul Mana Eater

Cost: 1

Tip: Unitate – magie – comună

Efect: Câștigă + 1 / + 1 ori de câte ori adversarul aruncă o vrajă.

Această carte poate fi super bună dacă o puteți face cartea dvs. „de transport” și să vă jucați puntea în jurul ei, deoarece va câștiga +1 ATK și +1 HP ori de câte ori inamicul utilizează vrăji (vrăji implicite sau vrăji de card). Poate crește destul de mare, de aceea este extrem de util în orice situație, cu excepția cazului în care inamicul îl scoate repede.

Card de Aspirant Royalguard

Cost: 2

Tip: Unitate – lumină – comună

Efect: Battlecry: Oferiți protecției minioșilor din apropiere.

Utilizați acest card așezându-l în fanta goală între alte două cărți, pentru a face imunitatea cartelelor la deteriorarea primită pentru o singură rundă. Acest lucru poate fi foarte eficient, așa că asigurați-vă că îl așezați la locul potrivit, deoarece va afecta doar una sau două cărți de lângă acesta.

Vindecare card tactil

Cost: 2

Tip: Vraja – lumină – comună

Efect: Vindecă cu 8.

Simplu și ușor – este un card ieftin și foarte util pe care ar trebui să îl folosești dacă ai un nivel scăzut de HP (pentru personajul principal) sau dacă cardul principal dăunător sau „transport” este redus pentru HP și vrei să-l vindeci.

Cartea Ghoul

Cost: 2

Tip: Unitate – întunecat – comun – strigoi

Efect: Ori de câte ori chemați un minion Necunoscut, câștigați + 1 / + 1.

Această cartelă funcționează la fel ca și cardul Mana Eater, cu excepția efectului său se aplică atunci când chemați orice minionii Undead. Funcționează foarte bine cu fracțiunea Necromancer, din cauza abilității care cheamă un schelet irosit 2/1.

Strauk'iks card

Cost: 2

Tip: Unitate – Întunecat – Legendar

Efect: Ori de câte ori eroul tău dăunează, fă aceeași pagubă eroului inamic.

Este un card foarte rar, dar pe bună dreptate. Efectul său este super bun, pentru că, după cum puteți vedea, dacă eroul dvs. are multe daune, dar este încă în viață, atunci când este folosit, va face aceeași pagubă eroului inamic, care poate fi un adevărat schimbător de jocuri.

Cartea Cruciatului devotat

Cost: 2

Tip: Unitate – Poate – comună

Efect: Spini 5

Efectul acestei cărți este util dacă doriți să faceți ca dușmanii care atacă cartea să coboare repede, deoarece efectul Thorns 5 va face 5 daune oricăror cărți atacă Cruciatul Devotat.

Carte Kazuo

Cost: 2

Tip: Unitate – Sălbatic – Legendar

Efect: Ori de câte ori acest minion atacă, face 2 daune eroului inamic.

Efectul cărții Kazuo este extrem de util, deoarece cu cât poate rămâne mai mult în joc și să lupte, chiar dacă nu atacă eroul inamic, îl va deteriora. Este un card foarte dificil de obținut, dar merită.

Card de lovire în lanț

Cost: 2

Tip: Vraja – sălbatică – rară

Efect: Oferă 2 daune aduse minionului și eroului inamic.

Este la fel ca cardul Kazuo, cu excepția faptului că este un singur lucru. Este un card foarte ieftin, iar dacă îl folosești des (dacă îl ai de mai multe ori pe punte) va fi destul de bine să deteriorezi atât unitățile, cât și eroul în același timp.

Card Castiel

Cost: 3

Tip: Unitate – lumină – legendară

Efect: Ori de câte ori acest minion atacă, restabiliți sănătatea completă.

Acest card, dacă nu va suferi daune letale, poate deveni foarte enervant să faceți față, mai ales dacă vă amortizați HP și ATK. Poate fi cu ușurință o carte „de transport” dacă ai suficiente alte cărți pentru a-l proteja.

Carte antimagică

Cost: 3

Tip: Vraja – Lumina – Rară

Efect: Oferă un atac minion +2 și imunitate.

Poate fi un card foarte util pentru a proteja cardul de transport, deoarece oferă imunitate, care este foarte bun pentru menținerea în viață. De asemenea, bonusul de atac nu trebuie neglijat, deoarece atacul +2 este o afacere destul de bună.

Card de concasor corupt

Cost: 3

Tip: Unitate – Întunecat – Rare

Efect: Atac dublu.

Dacă protejați atacul acestei unități cu alte cărți, acesta se va dubla, deoarece acesta este efectul acestei cărți. Este o unitate destul de utilă, dacă reușești să o menții în viață suficient de mult timp pentru a câștiga o tonă de Atac și a-l da jos pe eroul inamic.

Card Mind Switch

Cost: 3

Tip: Vraja – Întunecat – Epic

Efect: Transformă un minion prietenos într-un minion aleatoriu care costă (2) mai mult.

Este destul de jocul, dar, de obicei, este o carte foarte bună pentru a juca dacă doriți să îmbunătățiți unele dintre cărțile de gunoi sau chiar dacă îndrăzniți să vă riscați cărțile bune pentru a le îmbunătăți.

Cartea Pixie pentru iarbă

Cost: 3

Tip: Unitate – magie – comună

Efect: Battlecry: dați un minion prietenos + 2 / + 2.

Efectul său Battlecry este foarte bun dacă aveți deja dislocat cardul dvs. de transport, pentru că cu Grassland Pixie puteți amortiza HP și ATK destul de mult, deci este cu siguranță un card care merită 3 costuri.

Farlook Gem card

Cost: 3

Tip: Vraja – Magie – Rare

Efect: Desenați 2 cărți.

Vorbește de la sine – desenează 2 cărți. Este mai bine decât să desenezi o carte, deci este foarte bună să o folosești.

Carte Cry Battle

Cost: 3

Tip: Vraja – Poate – Rare

Efect: Dă tuturor atacurilor prietene +2 atac.

Dacă joci un Necromancer, atunci va face minuni dacă ai chemat câteva schelete. În orice caz, dacă aveți o mulțime de unități convocate, efectul său va fi foarte bun.

Cartela răzbunătoare Aura

Cost: 3

Tip: Vraja – Poate – Rare

Efect: Dă-le tuturor minionților prietenoși Spini 4.

Este o carte extrem de utilă dacă doriți ca minionii dvs. să facă 4 pagube când sunt atacati de inamic. Este o carte pe care ar trebui să o joci atunci când ai trei sau mai multe unități implementate.

De aici încep să apară unitățile cu costuri mai mari, așa că nu le voi enumera pe toate pentru că, evident, toate sunt bune pentru ceva. În schimb, voi enumera aici toate unitățile care sunt în general bune în anumite situații și voi explica cum prefer să le folosesc.

Așadar, dacă nu vedeți toate cele 7 unități de costuri enumerate aici, nu vă faceți griji – sunt cu siguranță bune, dar am enumerat doar unele dintre ele, pe care ar trebui să le acordați atenție, deoarece sunt unele dintre cele mai bune ( dacă nu chiar cel mai bun).

Card de arsuri sufletești

Cost: 4

Tip: Vraja – Întunecat – Epic

Efect: Dați daune egale cu numărul de minioni de pe câmpul de luptă.

Cu cât sunt mai mulți minioni pe câmpul de luptă, cu atât este mai bine dacă doriți să folosiți această carte. Folosiți-l când toate unitățile sunt plasate și atacați eroul inamic pentru a face față multor pagube.

Heavenly Calling card

Cost: 5

Tip: Vraja – Lumina – Rară

Efect: Dați un minion prietenos + 5 / + 6.

Utilizați cu siguranță această carte dacă faceți un pachet de cărți „Carry”, deoarece este una dintre cele mai bune cărți tampon din joc.

Raise Dead card

Cost: 5

Tip: Vraja – întunecat – comun

Efect: Convocați 2 minioni ale strigoiilor la întâmplare.

Acest card este foarte eficient din punct de vedere al costurilor, deoarece va invoca 2 minioni ale Undead-urilor la întâmplare. Adăugați această carte pe puntea dvs. dacă jucați un Necromancer, deoarece nu veți regreta.

Mind Cage card

Cost: 6

Tip: Vraja – Lumina – Epic

Efect: Dați 6 daune unui minion inamic. Dacă moare, adăugați-l la mână.

Ar trebui să salvați această carte pentru scenariile „jocului final” în care adversarul dvs. va începe să folosească cărțile cele mai puternice. Când se va întâmpla acest lucru, verificați-le și cel pe care doriți să îl revendicați utilizați acest card pentru a-l omorî și a-l adăuga la mână. in orice caz. asigurați-vă că îl omori! În caz contrar, efectul acestei cărți nu se va aplica!

Cardul Ancient Phoenix

Cost: 6

Tip: Unitate – Magie – Legendară

Efect: În urma unei pagube letale, reveniți la mâna proprietarului în loc să muriți.

Dacă vrei să-ți „surprinzi” pe dușmani, acest card este foarte bun pentru că are HP și ATK decent, iar efectul său face destul de enervant să-l omori o dată pentru totdeauna!

Cartea Domnului Comandant

Cost: 7

Tip: Unitate – lumină – rară

Efect: Ceilalți minioni ai tăi au + 1 / + 1.

Acest card este extrem de enervant pentru a face față, deoarece are un HP destul de ridicat (8) și vă va amortiza constant celelalte minioni pe care le puneți jos, astfel încât este bine atât pentru a face daune și pentru a amortiza restul.

Card Myra

Cost: 7

Tip: Unitate – Magie – Legendară

Efect: Battlecry: Adăugați 3 vrăji aleatorii la mână.

Acest card este cu siguranță bun, deoarece efectul său este extrem de util indiferent de situație.

Lord Duke card

Cost: 7

Tip: Unitate – Putere – Legendară

Efect: Battlecry: Desenați 2 cărți, puneți minionele pe care le trageți direct pe câmpul de luptă.

Această unitate este extrem de bună, deoarece veți plasa instantaneu unitățile pe câmpul de luptă, fără a fi nevoie să cheltuiți mana pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, cardul costă destul de mult, așa că asigurați-vă că economisiți mana înainte și folosiți acest card relativ devreme.

Cardul Jessira

Cost: 9

Tip: Unitate – Sălbatic – Legendar

Efect: Ori de câte ori acest minion atacă, face 4 daune altor inamici.

Această carte este super bună, pentru că, odată plasată, de fiecare dată când atacă, vei face pagube AoE (4) tuturor celorlalte unități inamice, așa că este ca și cum ai ataca fără să folosești mana.

Acestea ar fi cele mai bune cărți din Mighty Heroes! Care sunt preferatele tale? Spuneți-ne mai jos în secțiunea de comentarii de mai jos! De asemenea, nu uitați să consultați ghidul nostru de jocuri pentru a afla mai multe despre joc și cum vă puteți învinge adversarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *