Minecraft: Conduita și tu

Conduita este unul dintre blocurile mai curioase ale lui Minecraft . De fapt, este atât de curios încât este foarte ușor să nu știu niciodată că există deloc. Cu toate acestea, și sunt ciudate.

Conducerea face o mână de lucruri pe care jucătorii pasionați de jocul sau explorarea subacvatică le pot găsi obraznice, dar mai întâi, vom merge în modul în care să facem unul dintre acești băieți răi .

Cum să faci o conductă

O conductă necesită:

  • 8 scoici Nautilus
  • 1 Inima mării

Cum să obții Nautilus Shells

Chiar și cu Minecraft Ne aflăm 1.5.0 peste noi, obținerea de scoici de nautilus și Inima Mării este încă un fel de durere.

Puteți să obțineți scoici de nautilus până la fie prin fie prin uciderea înecată care sunt ținând unul . Ambele opțiuni sunt destul de rare, așa că ți se aplică ce metodă decizi să folosești!

Este posibil să obții și coji de nautilus de la un comerciant rătăcitor dar este chiar mai greu decât să le pescuiești sau să cauți înecat la ucis. Pescuitul este probabil cel mai bun pariu.

Cum să obțineți inima mării

Obținerea unei inimă a mării este chiar mai grea decât obținerea celor opt cochilii de nautilus de care aveți nevoie.

Inima nu poate fi decât găsit în cutii de comori îngropate care poate fi ca și cum ai încerca să găsești un ac într-un căpăcel, dacă doar cauți fără ajutor.

Este posibil să cauți cutii de comori îngropate folosind un explorator de comori îngropat hartă .

Există două modalități de a obține una dintre aceste hărți de comori. Fie căutați ruinele subacvatice pentru cutii care pot conține o hartă, fie primiți unul dintre sătenii dvs. până la ucenic sau cartograf de călător să vă vândă una.

Dacă doriți pentru a o face pe calea grea, vei fi săpată la mult nisip. Cofrele de comori îngropate se găsesc cel mai adesea sub nisipul de pe plaje deși rareori pot fi găsite sub nisip sub apă.

Cum să activezi o conduită

Obținerea tuturor împreună în modul de supraviețuire este destul de sarcină, dar merită dacă doriți să folosiți noile clopote și fluiere în 1.5.0

În primul rând, trebuie să știți ce trebuie să fie înconjurat de apă pentru a activa . Acest lucru nu trebuie să fie oceanul sau nimic, chiar și apa curgătoare va face.

Trebuie să plasați cel puțin 16 prismarine, cărămizi prismarine, prismarină întunecată sau felinare de mare în jurul conductei pentru ca Activati. Puteți așeza până la 42 de blocuri din aceste tipuri pentru a-și mări câmpul de efect .

La 16 blocuri conducta va afecta până la 32 blocuri din jurul său .

La 42 blocuri conducta va afecta până la 96 blocuri din jurul său .

Ce face un conduit

O conductă conferă statutul de putere a conductei efect pentru toți jucătorii din raza sa de efect. Acest efect de stare este un real doozy pentru jucătorii care preferă să construiască sau să aventureze sub apă, deoarece:

  • Îți mărește viziunea sub apă
  • Acordă respirația subacvatică infinită
  • Acordă grabă pentru a îți grăbi exploatarea
  • Ucide agro mob. în intervalul

În esență, este o bulă super-alimentată fără efecte vizuale cu bule!

Este ușor de văzut de ce conducta este cel mai bun prieten al jucătorului nautic, dar nu este de negați că acesta este un bloc care ia unele efort real pentru a nu numai a meșteșuguri, dar, de asemenea, de a folosi bine. Poate că împerecherea perfectă cu o fortăreață subacvatică?

Dacă ați găsit util acest ghid, consultați celelalte ghiduri ale noastre Minecraft sau chiar multitudinea noastră de Minecraft liste de semințe . Avem semințe noi culese manual pentru a împărtăși fiecare lună, știi că vrei să arunci o privire.

! Funcție (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, 'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '841642082853375'); fbq („track”, „PageView”);

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *