Misiuni de călătorie rutieră Fortnite: câștigați puncte de cascadă pe un vehicul

 Misiuni de călătorie rutieră Fortnite

După ce ai arătat că vei distruge semnele Stop cu costumul Catalyst, în acest mini-ghid al misiunilor Road Trip din prima săptămână a Fortnite Season 10 vă explicăm cum puteți obține cu ușurință puncte de cascadorie la bordul unui vehicul.

Înainte de a urmări această misiune, trebuie să fiți îndeplinit cel puțin 4 obiective. Vorbind despre celelalte misiuni Trip Road din prima săptămână din Fortnite Sezonul 10, vă reamintim că pe paginile noastre v-am explicat deja cum să finalizați misiunea. Vizitați capul Durr Burger, dinozaur și cap de piatră.

Obțineți puncte de cascadă pe un vehicul (0 / 250.000)

Pentru a finaliza această provocare, va trebui să să acumulați cel puțin 250.000 de puncte aerobatice în un vehicul. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să obțineți un Driftboard, unul dintre puținele vehicule care încă mai pot fi găsite pe insula Fortnite Sezonul 10 (nu uitați că Girosfere și Quads au fost îndepărtate).

Cel mai rapid și ușor mod de a finaliza provocarea este să obțineți un tablou de drift în punctul hărții marcat cu un cerc roșu în partea de jos a paginii, să-l urcați la ea și să vă îndreptați spre Neoinclinato unde puteți efectua numeroase trucuri în aerul tunelului, după cum puteți vedea în videoclipul propus la început. Pentru a finaliza provocarea, tot ce trebuie să faci este să acumulezi cel puțin 250.000 de puncte aerobate pe tot parcursul jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *