Modul de campanie Gears 5: O premieră mondială la Gamescom 2019!

Angrenaje 5: data lansării, modul de evacuare și terminator cu precomandă

Ediția din 2019 a Gamescom din Köln se pregătește să ofere publicului o veste extraordinară despre unele dintre cele mai așteptate jocuri venite din întreaga comunitate de jocuri video!

Astăzi, după confirmarea că Death Stranding will să fii prezent și la ceremonia de deschidere a Gamescom, Geoff Keighley ne informează despre o nouă piesă a programului evenimentului. După cum puteți, de fapt, verifica direct în partea de jos a acestei știri, prezentatoarea Opening Night Live a anunțat oficial prezența Angrenaje 5 la spectacol. Dar nu numai: fața istorică a The Game Awards a anunțat că pentru această ocazie, echipa Coaliției va arăta într-o previzualizare mondială Modul Campanie din noul capitol din seria Gears of War. Cunoscutul Rod Fergusson va fi prezent și la evenimentul așteptat, reprezentând casa de software care lucrează în prezent la Gears 5. Sunteți mulțumit de această veste?

Vă reamintim că programarea cu Gamescom 2019 Opening Night Live este programat pentru seara zilei de luni, 19 august. Multe funcții noi sunt așteptate pentru evenimentul găzduit de Keighley, care va fi gazdă reclame de la mai mult de cincisprezece editori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *