Modul nou al echipei Deathmatch de la PUBG Mobile: primele impresii

PUBG Mobile este un fenomen de jocuri pe mobil pe care suntem cu toții destul de familiarizați și chiar am petrecut o grămadă de timp încercând să obținem cina de pui. Ei bine, PUBG Mobile a reușit să mențină interesul jucătorilor prin adăugarea regulată de conținut proaspăt, fie că este vorba de modul zombie sau de alte moduri de război. Păi, ele par a fi populare în rândul jucătorilor care nu doresc să investească o tona de timp în meciuri de luptă de lungă durată, dar experiență emoțională intensă.

În conformitate cu același lucru, PUBG Mobile a lansat astăzi o nouă actualizare pentru construirea lui 0.13.0 și aduce un nou mod de joc în joc. Da, chiar în momentul în care terminarea beta a Call of Duty Mobile a fost închisă în India, PUBG Mobile a adăugat un mod Team Deathmatch pentru ca utilizatorii să experimenteze un nou tip de gameplay. Ei bine, am încercat modul de joc Deathmatch și aici sunt impresiile mele inițiale după ce am jucat o mână de jocuri:

Echipa PUBG Mobile Deathmatch: Bazele

Noțiuni de bază de bază, echipa Modul Deathmatch în PUBG Mobile a fost adăugat în secțiunea EvoGround care găzduiește deja modurile Zombie: Darkest Night și Survive Till Dawn. Nu este un mod de joc limitat pentru perioada de timp și este deschis pentru accesul oricui în orice moment – cu opțiunile disponibile pentru joc, atât pentru cei de la a treia persoană (TPP) cât și pentru prima persoană (FPP).

Modul de joc Deathmatch este o abatere de la conceptul "ultimul om în picioare" de bază al genului luptei royale și vede jucători fiind grupați în grupuri de patru. Aceasta înseamnă că cu echipa dvs. vă veți vedea luptând cu un alt grup de patru utilizatori pentru a obține numărul maxim de victime într-o perioadă limitată de timp – setată la 10 minute.

Echipa Deathmatches ar putea, totuși, să se încheie mai devreme după ce echipa care reușește să obțină mai întâi 40 de victime va fi încoronată victoria. Și asta ar fi de obicei cazul (jocurile mele durateau, de obicei, în jur de 4-6 minute) dacă nu jucați ultra-defensiv fără a-ți asuma riscuri. ” width=”650″ height=”366″/>

” width=”650″ height=”366″/>

În afară de modul de joc fiind noul lucru, există o hartă complet nouă în tractă aici. Puteți verifica noua hartă atașată mai sus, care arată că ar putea fi o parte din Sanhok, dar este reproiectată și a adăugat elemente cum ar fi rampele și locuri de rață și ascundere în jurul valorii de. Nu este o hartă uriașă, ci una decentă. Nu este Killhouse sau Crash bun, pentru a fi sincer, dar cu siguranță îmi place ce a venit PUBG Mobile.

Dacă nu căutați să jucați cu utilizatori aleatorii, ci, în schimb, cu cercul dvs. intern de prieteni, puteți folosi cardurile Room pentru o experiență privată fără întreruperi. Acest lucru va veni, de asemenea, într-adevăr la îndemână pentru streamers PUBG Mobile, care pot invita spectatorii să se alăture acestora într-o rapidă Team Deathmatch

Gameplay se simte familiar, dar și diferit

Gameplay-ul nu este mult diferit de echipa tradițională Deathmatch, pe care ați jucat-o în franciza Call of Duty de-a lungul anilor. PUBG Mobile a adoptat același mod de joc pentru a oferi o experiență nouă și diferită de luptele obișnuite de luptă cu 100 de jucători. Și îmi place destul gameplay-ul Team Deathmatch, unde pot să alerg pe hartă și să mă angajez cu inamicul chiar de pe lilieci.

În ceea ce privește armura, de fapt, jucați în jocul Team Deathmatch cu o armă (poate fi o Scar-L, AKM sau orice altceva) de muniție. Cu toate acestea, nu este tocmai arma sau muniția pe care o poți purta. Locația în care respawn, care este la oricare dintre extremele hărții, are un armură unde alegeți un număr nelimitat de arme noi, muniții, atașamente și multe altele. Puteți purta numai 2 deși, ca de obicei.

De asemenea, veți găsi puternicul M249 strălucitor și așezat în centrul hărții. Acest lucru vă va oferi puterea de foc necesară pentru a merge în toate armele care se aprind în teritoriul inamic. Există grenade de fragmente găsite de-a lungul drumului de asemenea, dacă doriți să le utilizați, bine, le puteți lua și ele.

Nu este o grămadă de discuții despre mecanica armelor deoarece acestea sunt aceleași și s-ar putea să fii deja familiarizat cu toate armele, atașamentele lor și orice altceva în joc. Deoarece este o aventură familiară, ambalată într-un stil nou, cu funcții de salt și de croazieră cu ușurință accesibile, am petrecut mult timp departe de jocul de luptă royale astăzi.

Ai respawn cu aceeași armă în mână cu care ai murit, ceea ce e răcoros și vei găsi că dușmanii nu te vor putea ucide timp de 5 secunde după ce ai respawn, tocmai datorită invincibilității durată. Îmi place acest plus ca dușmanii nu vor putea să te împuște când au infiltrat locația respawn, dar poți. Minunat, nu-i așa? ” width=”650″ height=”300″ />

Ei bine, dacă ești la fel de bun un jucător PUBG Mobile ca mine sau mai mult de un modul de apreciere a echipei Deathmatch, atunci vei fi capabil pentru a marca numărul maxim de victime și a vedea noul ecran MVP adăugat în această actualizare. Eu și coechipierii mei obișnuiți mi-au plăcut foarte mult să joc jocul Team Deathmatch, asigurând un număr de victorii, și așa puteți și tu.

Este distractiv și foarte rapid, împreună cu o acțiune de ton din momentul în care sari în meci. Nu aveți nevoie să vă petreceți timp în căutarea unei pradă bună înainte de a vă lupta cu dușmanii și puteți ajunge direct în acțiune.

Deci, ai încercat modul de joc Deathmatch în PUBG Mobile? Ți-a plăcut sau nu și crezi că e mai bine decât experiența de joc Call of Duty Mobile? Spuneți-ne părerea dvs. în comentariile de mai jos. Funcția (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) retur; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, argumente): n.queue.push (argumente)}; if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded = 0;! n.version = '2,0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async! = 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (fereastră, document, "script", "https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js"); fbq ("init", "209002533014668"); fbq ("track", "PageView");

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *