Modul poveștii lui Madden 20 este tot ce nu a fost anul trecut și de aceea este minunat

Cand NBA 2K echipă a fost deja câțiva ani în care a construit moduri de poveste pe deplin pentru simțul său anual de baschet, îmi doream exaspera a face la fel.

Mi-au plăcut fotbalul și jocurile conduse de poveste întreaga viață și după ani de zile în care am construit propriul meu headcanon cu fiecare anotimp exasperaModul de franciză, îmi doream ceva mai scenariu și dramatic decât ceea ce producea echipa.

Când am primit în sfârșit dorința mea Madden NFL 18, Modul de poveste lungă a fost destul de prost. Chiar dacă s-a simțit ca un prim efort demn și un lucru pe care să-l construim, nu a fost bine.

Cu toate acestea, povestea de anul trecut a fost atât de îngrozitor de groaznică încât am simțit că este o pierdere completă de resurse. Am scris în altă parte despre modul în care echipa de la EA Sports și Tiburon ar trebui să înceapă sau să elimine efortul în întregime, poate pune tot timpul și banii într-o altă fațetă a jocului.

În cele din urmă, echipa de dezvoltare a început proaspăt și a reimaginat ceea ce a exaspera modul povești arată. În acest proces, EA a construit fundamentul pentru un viitor mai luminos.

Dacă nu ați jucat încă Madden NFL 20Modul de poveste, înțelegeți că zilele lui Devin Wade, scriere groaznică, și Rob Schneider în rolul Cowboys GM sunt în trecut. Din fericire, nu se mai întorc niciodată. În locul poveștii Longshot anulate brusc vine Face of the Franchise, o abordare mult mai slabă, care șterge șinele stricte, dar una care se simte mai potrivită pentru serial.

În FOTF, jucătorilor li se oferă mai întâi o poziție specifică. Anul acesta, desigur, este axat pe quarterback, dar viitoarele tranșe promit alte poziții. După lansare, jucătorilor li se permite să își personalizeze aspectul, numele și echipamentul înainte de a lucra prin fundalul lor, inclusiv zilele lor înainte de NFL.

Aici, vei alege un colegiu ca un recrut de blue-chip, te vei face bine de patru ani, când un jucător mai bun se transferă în ultimul moment și vei ajunge să strălucești târziu în cariera ta de colegiu, ca senior senior care îți începe primul colegiu. serie playoff.

Este o fundal amuzantă care oferă contextul oricărui ce urmează pentru serie, iar infuzia unei agenții de jucători ușori este o schimbare binevenită.

Desigur, nu totul este trandafiri.

Secția colegială se simte puțin grăbită și mi-ar fi plăcut mai multe relații între personajul jucătorului și celălalt QB care îți ocupă locul de plecare timp de patru ani; este atât de grăbit că nu întâlnești niciodată jucătorul în cauză.

Durerea din ce în ce mai mare a modei înseamnă că echipa care scrie povestea din acest an nu a reușit destul de mult, dar în comparație cu complotul lui Longshot, narațiunea redată aici este un roman al lui Cormac McCarthy. Aș fi surprins să aud că sunt aceiași scriitori ca înainte, dar, din nou, este făcut într-un mod atât de diferit încât presupun că ar putea fi aceeași echipă care să se potrivească mai bine.

Indiferent, oricât ar rezulta eliminarea fotbalului din colegiu, mergi la Combinația NFL pentru a-ți dovedi valoarea.

Au dispărut zilele unor mini-jocuri ridicole care s-au simțit mai potrivite pentru carnavalele care călătoresc. Acum, vi se oferă 24 de piese, fiecare cu o aruncare diferită. Este mai realist și este mai potrivit pentru un joc de fotbal din 2019.

Și la fel ca alergarea ta înainte de aceasta, cât de bine te descurci determină starea proiectului.

Cu toate acestea, într-un fel sau altul, vei ateriza în NFL.

Poate că ești primul recrut de pe bord cu multe dovezi. Poate că ești un flier târziu cu un cip pe umăr. Nu contează, într-adevăr. Oricum ajungi acolo, FOTF funcționează din două motive: se pare că este așa ta poveste, completată cu un fundal pentru care ai construit și luptat și, mai important, este totul un prolog.

FOTF își spune povestea și vă informează despre miza, atunci îți iese imediat din cale.

De acolo, sezonul se joacă, oricum ar fi, și veți obține încă un moment cinematografic la sfârșit, din nou, cu mai multe căi de ramificare și terminații alternative, în funcție de cum merge campania voastră.

Acest stil hands-off este imens revigorant, luând în considerare narațiunile minte de anul trecut.

În cazul în care Longshot: Homecoming a avut un rol mare de personaje, dintre care unii au fost slab aruncați, FOTF vă oferă jucătorul dvs., un coechipier proeminent și o pereche de antrenori. În loc să rupi jocul în mini-jocuri neînsuflețite și reduceri laborioase, Madden 20 îți șoptește în fiecare moment, fără să-i supraveghezi niciodată bun venit.

Există, bineînțeles, linii încă încărcate și câteva puncte de zgâriere a capului, dar acest aspect nou este începutul a ceva mult mai mare.

Acest lucru reimaginat exaspera modul de poveste este excelent chiar și este neiginal. Dacă ai citit de departe și joacă NBA 2K, probabil că deja sunteți de acord că povestea de la colegiu la pro este nouă exaspera ci este pâinea și untul premiatului NBA serie.

Deși nu fiecare 2K Modul de poveste este bine scris sau distractiv, devine un lucru corect în fiecare an: existent doar ca prolog. Modul său de povestire este aici și dispărut înainte să aibă vreodată timp să se destrame.

Cu Face of the Franchise, împrumutați foarte mult de la NBA 2K formatul este în cele din urmă o decizie înțeleaptă, iar EA nu ar trebui să-i fie rușine că ar fi fost atât de evident inspirată de meritele poveștii din seria mai bună.

Am petrecut anul acesta în parte mă tem ce fel de ororile dezvoltării complotului și a personajelor pe care Longshot ni le-ar aduce asta exaspera anotimp, numai pentru a găsi devs-ul a ars-o la pământ.

Din cenușa sa se ridica un fenix.

Faptul că numele complet al modului în acest an este „Fața francizei: QB1” indică faptul că EA are un plan pe mai mulți ani pentru FOTF și asta este partea cea mai interesantă dintre toate.

Dă-ne o bază pe care să ne construim propriile povești cu noi poziții în fiecare an, jucând fiecare joc din fiecare sezon cât dorim. Ceva care ne ajută să decidem cine am fost, dar nu cine trebuie să fim acum, ceva în care fotbalul propriu-zis și nu mini-jocurile compun jocul.

Și pentru iubirea fotbalului, ceva fără Rob Schneider ca director general al Dallas Cowboys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *