Modul Solo Apex Legends: sfaturi și tactici practice pentru câștigarea la Solos

Ai cerut-o și a sosit (șase luni mai târziu): Modul Apex Legends Solo este în sfârșit aici! Pentru o perioadă limitată de timp, cel puțin deocamdată, trebuie să sari într-o coadă în modul Solo, unde luptele sunt mai rapide și jocurile sunt mult mai agresive decât au fost vreodată. Există o ajustare care trebuie să aibă loc atunci când treceți de la echipe la Solos, dar ale noastre Apex Legends Modul Solo Ghid vă va ajuta să evidențiați această curbă de învățare cu sfaturi practice și tactici de care trebuie să țineți cont în timpul următorului dvs. Kings Canyon gratuit pentru toate.

Prezentare generală a modului Solo Apex Legends

Apex Legends Modul Solo Ghid

Dacă nu ați dat încă noului mod Apex Legends Solo un rotație adecvată, vi s-ar fi iertat că ați gândit că singura diferență dintre Solos și Echipe este că sunteți pe cont propriu în loc de o echipă. Aceasta este diferența de bază, desigur, dar această modificare se modifică spre exterior pentru a modifica diverse aspecte diferite ale modului în care trebuie să joci pentru a avea succes în modul Solo.

Aruncăm o privire la lucrurile cheie pe care va trebui să le rețineți atunci când jucați Apex Legends Solos.

Apex Legends Sfaturi și trucuri solo

Prezentare generală a modului Solo Apex Legends – cum să joci Solo

Modul Solo Apex Legends face exact ceea ce v-ați aștepta: vă aruncă într-un joc care este exact la fel ca toate celelalte meciuri cu Apex Legends pe care le-ați jucat vreodată: dar de data aceasta, nu există coechipieri, nu există comunicare, nu există împărțirea jafului. Este doar tu împotriva celorlalți 59 de jucători, care se luptă cu toții într-un singur gigant gratuit.

Apex Legends și-a lansat noua coadă Solo Mode doar ca mod de timp limitat (cel puțin deocamdată). Modul este disponibil din meniul principal din Marți 13 august la Marți 27 augustdeci ar fi bine să fii rapid dacă vrei să completezi Solos înainte de a fi luat.

Noul mod Solo s-a dovedit suficient de popular încât nu va trebui să așteptați la coadă mult timp înainte de a fi încărcat într-un joc cu alte 59 de free-for-all-ers gata să îl lupte în stil tradițional de luptă royale. Dar dacă nu acordați atenție sfaturilor și trucurilor expuse mai jos, este posibil să nu durați prea mult înainte de a vă întoarce din nou în meniul principal.

Alegerea legendei dvs. în modul Solo Apex Legends

Prima decizie pe care va trebui să o luați este aceeași decizie pe care ați luat-o cu fiecare alt meci Apex Legends pe care l-ați jucat vreodată: alegerea Legendei. Fără coechipieri, veți putea întotdeauna să alegeți Legenda pe care o doriți: dar lipsa coechipierilor are o influență asupra căreia Legendele sunt cele mai viabile opțiuni.

Departe și departe sunt cele mai populare Legende din prima săptămână de Apex Legends Solo Mode deschizător de drumuri și Bangalore. Abilitățile acestor două legende le permit să exceleze singuri, cu casetele lor de lovitură complicate și accentul pe mobilitatea ridicată ceea ce le face perfecte pentru mediul extrem de agresiv al lui Solos.

Următorul nivel de popularitate este mult mai divers, cu un mix de arătare. Octan, și – poate surprinzător pentru mulți – Linia vieții și Gibraltar. Primele două sunt alegeri bune din același motiv ca Pathfinder și Bangalore: sunt mici de statură și foarte concentrate pe mobilitate; în special Octane. Lifeline și Gibraltar despre care vă puteți gândi ca Legende orientate către sprijin, cu puțin loc într-un Mod Solo, dar de fapt, natura fortificată și absorbantă a Gibraltarului îl face un luptător foarte dur în scenariile 1v1; iar abilitățile Lifeline sunt foarte autoservite la fel de mult cât sunt utile pentru o întreagă echipă.

Legendele pe care le-am văzut de departe sunt cel mai puțin Caustic. Copoi. Miraj, și Wattson. În timp ce Caustic se bucură de același pasiv fortificat ca Gibraltar, capcanele sale de gaze Nox sunt o abilitate mult mai orientată spre apărare și țestoasă, iar în timp ce abilitățile Gibraltar sunt, de asemenea, de natură defensivă, toate pot fi folosite bine pentru victorie focuri de foc, nu doar pentru a țestoase împotriva lor. Același lucru este valabil și pentru Wattson, ale cărui garduri sunt necorespunzătoare pentru agresiune și accentul pe închiderea lacunelor pentru a încheia lupte pe care le veți găsi pe Solos. Și Bloodhound și Mirage au fost întotdeauna legende în ceea ce privește popularitatea, pur și simplu pentru că le lipsește abilitățile de „a rămâne în viață” care le sunt oferite de majoritatea altor legende. Deși cred în continuare că o finală bine programată Bloodhound Ultimate vă poate câștiga un meci sau două cu Solos.

Apex Legends Solo Mode Guide - noua locație Gauntlet

Unde să aterizezi în modul Solo Apex Legends

Noul mod Solo Apex Legends a ajuns împreună cu Iron Crown Update (despre care puteți citi totul în ghidul nostru pentru notele de actualizare a Apex Legends), care a adăugat o nouă locație denumită în Kings Canyon: Gauntlet, situată chiar în nord-vest. a veșnicului popular Skull Town. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care vă simțiți confortabil căldurați foarte tare, aș rămâne departe de această locație.

Acesta este lucrul despre a decide unde să aterizeze în Solos: când veți avea 60 de jucători care își aleg toate locurile de aterizare în loc de 20 de jucători care aleg punctele de aterizare pentru ei și cei doi colegi de echipă, toată lumea ajunge să fie mult mai răspândită. Șansele de a găsi o locație numită pentru tine este mult mai slabă, așa că, oriunde te hotărăști să aterizezi, ar trebui să te uiți în jur pentru a vedea cât de mult trebuie să fii pregătit pentru o dată ce aterizezi.

Asta nu înseamnă că nu există încă locuri de cădere fierbinți în care există o concentrare mult mai mare de jucători. Skull Town, Gauntlet, Bunker, Artilerie și Market pot să vă ofere primele câteva minute cu acțiune dacă aterizați acolo. Cel mai bun pariu dacă dorești un joc timpuriu mai liniștit este să aterizezi departe de primul ring (care apare instantaneu în timp ce alegi unde să aterizezi, așa că știi dinainte). Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că aveți mai mult timp de călătorit și, prin urmare, mai puțin timp pentru a vă pregăti.

Acesta este compromisul: o locație mai riscantă și mai plină, unde veți găsi aproape sigur ceea ce aveți nevoie (dacă veți supraviețui) sau un început mai liniștit unde nu vă puteți garanta că veți fi complet echipat până când începe să apese inelul. tu în luptă.

Lista cu cele mai bune arme de armă Apex Legends (august)

Apex Legends Sfaturi și trucuri solo

În cele din urmă, să terminăm ghidul nostru de mod solo Apex Legends cu un set de sfaturi și tactici pentru a vă păstra în prim-planul minții dvs. atunci când sunteți acolo, care traversează culmile și minusculele Kings Canyon..

Și cu asta, avem destul de multe lucruri de discutat despre noul mod Apex Legends Solo. Sperăm că acum vă simțiți mai echipat pentru schimbările pe care nu le-ați putut prevedea cu privire la trecerea de la echipe la Solos. Acum a sosit timpul să te pregătești și să te pregătești să filmezi orice lucru care se mișcă în oferta ta pentru a fi ultima legendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *